Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emily Ratajkowski'nin, oğlu Sylvester Apollo Bear ile küvet pozu takipçilerini ikiye böldü: Hayatımın aşkı! - Magazin haberleri
        1

        2018'de nikah masasına oturduğu aktör Sebastian Bear McClard'dan boşanacağı konuşulan Amerikalı model ve oyuncu Emily Ratajkowski, geçtiğimiz haftalarda iddiaları güçlendiren bir hamlede bulunmuştu.

        2

        31 yaşındaki model, New York'ta Sebastian Bear McClard ile birlikte yaşadığı ortak daireden de taşınmıştı.

        3

        Kendisini aldattığı gerekçesiyle ünlü aktörden boşanacağı ileri sürülen Ratajkowski, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi.

        4

        Emily Ratajkowski, oğlu Sylvester Apollo Bear ile küvette çekilen fotoğrafını yayınladı. 1.5 yaşındaki oğluyla verdiği poza, "Love of My Life" (Hayatımın aşkı) ifadesinin baş harflerinden oluşan kısaltmayı not olarak düştü.

        5

        TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

        Ratajkowski ile Sylvester'ın fotoğrafına binlerce kişi de yorumlarıyla kayıtsız kalmadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise anne ile oğlunun küvette çıplak halde görüldükleri pozdan hoşlanmadı. Bazı takipçileri de Emily Ratajkowski'nin ilgi ve dikkat çekmek için küçük bebeğini kullandığı öne sürüldü. Anne ile oğul arasındaki bu anların özel kalması gerektiği yorumları yapıldı.

        6

        "OĞLUNA ODAKLANMIŞ DURUMDA"

        Öte yandan People'ın aktardığına göre; Sylvester Apollo Bear isminde bir oğulları olan çiftin kısa zaman önce yollarını ayırdığı ve bu evliliği noktalama kararını Ratajkowski'nin verdiği belirtilmişti. Dergiye konuşan bir kaynak, "Emily iyi hissediyor ve güçlü. Tamamen oğluna odaklanmış durumda. Anne olmayı seviyor." diye konuşmuştu.

        7

        "DEFALARCA İHANETE UĞRADI"

        Page Six'e konuşan başka bir kaynak ise, Sebastian Bear McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürmüştü. Ayrıca Ratajkowski'nin, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir partide alyansını çıkarmış olması, çiftin ilişkisinin sallantıda olduğu söylentilerine sebep olmuştu.

        8

        HENÜZ BOŞANMA DAVASI AÇILMADI

        Ünlü isim, henüz resmi olarak bir boşanma davası açmadı ancak ABD basınında yer alan haberlere göre, Ratajkowski'nin yakın zamanda boşanmak için harekete geçmesi bekleniyor.

        BABALAR GÜNÜ'NÜ ATLAMIŞTI

        Ratajkowski'nin, geçtiğimiz haziran ayında Babalar Günü'nde Instagram'dan eşiyle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.

        Fotoğraflar: Instagram, AP, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ