Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Engin Altan Düzyatan: Oyunculuğa ara verebilirim - Magazin Haberleri
        1

        "Diriliş Ertuğrul", "Kurşun", "Son", "Bir Bulut Olsam" gibi birçok projede rol alan oyuncu Engin Altan Düzyatan (42), uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Düzyatan, önceki gün Ulus'taki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

        2

        "OYUNCULUĞA ARA VEREBİLİRİM"

        Basın mensuplarıyla sohbet eden Düzyatan, oyunculuğu bırakacağı yönündeki söylentilerle alakalı konuştu.

        Engin Altan Düzyatan, "Oyunculuğu bırakmam ama ara verebilirim. Yapımcılık yapıyorum şu suralar ama oyunculuğu bırakmam, devam ediyorum." diyerek, dedikoduları yalanladı.

        3

        "HAYATIMIN EN GÜZEL ANLARINI DOLDURUYORSUN"

        Öte yandan 2014 yılında dünyaevine giren Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz yıl temmuz ayında evliliklerinde 7 yılı geride bırakmıştı. Emir Aras ve Alara adında iki çocukları olan çift, yıl dönümlerini sosyal medyadan kutlamıştı.

        Alkoçlar, eşi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı, "Tanıştığımız günü hatırlıyorum... Evlilik teklif ettiğin anı, çocuklarımızı kucağımıza aldığımız o tarif edilemez mutluluk halini ve daha sayamadığım dolu anlar... Hayatımın en güzel anlarını dolduruyorsun sevgilim ve yeni hikayelerimizi sabırsızlıkla bekliyorum. Yıldönümümüz kutlu olsun. Seni çok seviyorum..." notuyla paylaşmıştı.

        4

        "NİCE MUTLU YILLARIMIZA SEVGİLİM"

        Ünlü oyuncu ise 4,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bu pozlarını paylaşarak, "Nice mutlu yıllarımıza sevgilim…" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "YANIBAŞINDA SONSUZ OLMAK İSTİYORUM"

        İki çocuk annesi olan Neslişah Alkoçlar, daha önce de sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaşmıştı.

        6. evlilik yıl dönümlerini kutlayan Alkoçlar, gönderisine, "Önce seninle 'bir' olmak, sonra çoğalıp, 'biz' olmak... Ve tek isteğim; yanı başında sonsuz olmak... Seni seviyorum, 6. yıl... 28.08.2014..." notunu düşmüştü.

        6

        "EVDE NESLİŞAH'IN SÖZÜ GEÇER"

        Ardından Etiler'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıyan çiftin keyifli halleri dikkat çekmişti.

        Muhabirlerin, "Evde son sözü kim söylüyor?" sorusuna Engin Altan Düzyatan, "Ben söylüyorum; 'Tabi hayatım" diyerek, esprili bir cevap vermişti.

        7

        Çift, oğulları Emir Aras ve kızları Alara'yı gözlerden uzakta büyütmeyi tercih ediyor. İkilinin sosyal medya paylaşımlarında da çocuklarının yüzlerini gizlediği görülüyor.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ