Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Engin Özkoç: Bana peşin hükümlü yaklaşan kızlar vardı
        1

        Engin Koç ve eşi Pınar Koç, 2. Sayfa programına konuk oldu. Koç, merak edilenleri canlı yayında anlattı. İşte Koç'un açıklamalarından satırbaşları:

        2

        - Tanışalı 9 sene oldu. 7,5 sene önce de evlendik. Bir internet sitesinde tanıştık. Tiyatrocuların, sanatçıların olduğu bir internet sitesi vardı. O beni takibe aldı, ben onu takibe aldım. Baktım konuşmaları keyif verici. Sonra telefonla görüşmeye başladık. Ben İzmir'e gittim. bir flört dönemi başladı. 'Artık yolun sonuna geldik. Aile olmanın zamanı geldi' diye düşündüm

        3

        - Yıllardan beri kız arkadaşlarımın çoğu yabancıydı. Arada 1-2 tane türk vardı. Bana peşin hükümlü yaklaşan kızlar vardı. Pınar'ın bende bıraktığı en büyük şey beni olduğum gibi kabul etmesi. Hiçbir şey beklemeden sevmesi.

        4

        - 'Bir telefonun yok. Sana bir telefon hediye edelim.' dedikleri zamanlar oldu. Bir telefona film çektiğimi biliyorum. Evde hala bekleyen karşılıksız çeklerim var.

        5

        - Pınar 1.52 boyunda, 42 kilo. Ben 1,88'im 94-95 kiloyum.

        - Para enerjisi güzelbir şey ama benimle olmadı. Ben doğayla iç içe olan, günlük yaşayan biriyim. Benim para hırsım yoktu. Parası çok olandan çok daha iyi yaşadım.

        - Ben gecekonduda da yaşarım. Köyde de yaşarım. İçki içmem. Sigara içmem. Seyahat etmeyi çok severim. Yeni ülkelere gideyim, yeni insanlar tanıyayım severim.

        6

        - Yurt dışında mankenlik yaptığım dönemler oldu. Günde 500 Frank alırdım. O zaman öyleydi. Şimdikiler çok şanslı. Şikayetçi değilim. Her şeyin en güzelini yaşadım.

        7

        - 1976'da mankenler kralı oldum. Beni yetiştirenler çok iyiydi. Ben çok sevdim. En iyisini yapmaya çalıştım ve yaptım. Benden bir sonraki devre çok güzeldi. Atilla Saral'ı çok severim. Kıvanç'ı çok severim. İmirzalıoğlu'nu çok severim. Bunlar çok can çocuklardır.

        8

        - Fotoğraflarım duruyordu. Sonra bir tepkisellik başladı bende. Her şeyi bir torbaya koydum ve attım.

        - Dünya bir adaletsizliğin üzerinde. İnsanların %90'ı açken %10'unun bu paralarla dönmesi tuhaf. Oyuncular o kadar sayfa ezberliyorlar, tabii ki para alırlar. Ama ülkenin durumuna baktığında bu duruma karşıyım. Allah'ın tecellisi %100 yerini bulacaktır.

        - Ben oyunculuğa karşı değilim. İnsanın insana ne verdiği önemli. Ben de oynasam, bunun bir hakkı olmalı. Bir ömür boyu ev parası bulamayan binlerce insan var. Her hafta bir ev parası kazanmak nedir ya?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ