Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Erçel ve Doğulu ailesi bir arada! Hande Erçel, Kenan Doğulu, Beren Saat... - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bürsin ile aşkını Maldivler'de ilan eden Hande Erçel, dergi çekimi için ablası Gamze Erçel ve yeğeni Mavi ile birlikte soluğu Bodrum'da almıştı.

        Kenan Doğulu da eşi Beren Saat, ağabeyi Ozan Doğulu, kız kardeşi Canan Doğulu ve annesi Serpil Doğulu ile birlikte aynı dergiye poz vermek için objektiflerin karşısına geçti.

        2

        ÖNLEM ALINDI

        Torba'daki bir otelde gerçekleşen aile çekimlerinde Doğulu ve Erçel ailesini iskelede görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Çekilen fotoğrafların halk tarafından cep telefonuyla görüntülenmemesi için ise önlem alındı.

        3

        "TATİLİ HAK ETTİM"

        Çekimin ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Erçel, "Tatil için değil, çekim için geldim. İzin günümüzde çalışıyoruz. Bu yaz ortası ya da ağustos ayında iş biter diye düşünüyoruz, öyle bir planlamamız var. Ondan sonra bir tatili hak ettim, yıllar oldu yapmayalı... Maldivler'de küçük bir tatil oldu ama çok uzun zamandır evdeydik. Kaçtık, geldik... Tatlı oldu benim için" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "O KADAR BASİT DÜŞÜNMÜYORUM"

        "Spor yapıyorum ve yapamadığım dönem çok sinirlerim bozuluyor" diyen Erçel, yapımcıların sosyal medya takipçi sayısına göre başrol oyuncuları seçtiği iddiası hakkında da konuşmuştu.

        Erçel, "Öyle bir şey olabilir mi? Ben asla öyle bir şey düşünmüyorum. O zaman Instagram'dan önce nasıl seçtiler? Ben mesleğimle ilgili o kadar basit düşünmüyorum" demişti.

        5

        "İŞ ARKADAŞLIĞIYDI SONRA İLİŞKİYE DÖNÜŞTÜ"

        Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmayı da ihmal etmeyen oyuncu, utangaç tavırlar sergilemişti. Erçel, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        AŞK BELGELENMİŞTİ

        Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

        EL ELE İLK FOTOĞRAF

        Erçel ve Bürsin, Maldivler'den dönerken havalimanında hayranları tarafından el ele yakalanmıştı. Çiftin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

        7

        "OKYANUSUN ORTASINDA İKİMİZ"

        Bürsin, aşklarının belgelenmesinin ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Bürsin paylaşımına, "Okyanusun ortasında bir kanoyla sadece ikimiz... Muhteşem" notunu düşmüştü. Fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve 2,7 milyon beğeni, 100 binden fazla ise yorum almıştı.

        8

        "BİR GELİŞME OLURSA HABERDAR OLACAKSINIZ"

        Gazetecilerin, "Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Bürsin, "Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız" şeklinde yanıt vermişti.

        Muhabirlerin, "Aşk haberlerini yalanlamıyorsunuz" sözlerinin üzerine Kerem Bürsin'in "Çok konuşmaya gerek yok bence" demesi, "Aşk haberlerini doğruladı" şeklinde yorumlanmıştı.

        Ünlü oyuncunun ardından Erçel de konuyla ilgili, "Aşk olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" demekle yetinmişti.

        9

        "MÜTHİŞ BİR İNSAN"

        Kerem Bürsin, daha önce "Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" demişti.

        "ÇOK MUTLUYUM"

        Erçel de, "Kerem çok tatlı, olağanüstü bir insan. Çok mutluyum onunla çalıştığım için" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ