Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Erden Timur ve Okan Buruk'tan VAR ve kırmızı kart tepkisi: Vahim şeyler var, açıklayacağız! - Galatasaray Haberleri
        1

        ERDEN TİMUR: ELİMİZDE VAHİM ŞEYLER VAR!

        "Konyaspor mağlubiyetinden sonra iyi döndük. Ligdeki gerginlik artmasın diye çok bariz şeyler olmasın diye konuşmuyorduk. Ama bu da yanlış anlaşılıyor. Mağlup olunca konuşuyorsunuz deniyordu."

        2

        "10 Hafta bize VAR yasağı vardı, şimdi kırmızı kart yasağı var. Taraflı, tarafsız herkesin kabul ettiği kırmızı kart pozisyonlarında VAR devreye girmiyor. Ligde fark azaltılsın diye herhalde verilmiyor."

        3

        "Yarıştaki rakibimizin oyuncusuna kırmızı verilmedi. Ryan Donk'un pozisyonu var. Gerginlik olmasın diye yapılan açıklamalara karşılık vermedik."

        4

        "Belli ki net bir operasyon var. Bu masa başı olayı demek ki var. Türk futbolunu ayaklar altına alsanız bile ceza da olmuyormuş. Gösterilmeyen tavır, en önemli göstergesidir."

        5

        "Lig sonunda elimizdeki her şeyi açıklayacağız. Şuan yapmamızın sebebi, ligin gerginliğini arttırmamak. Şampiyonluk yolunda bizi kimse geri çeviremez. Mayıslar bizimdir"

        6

        "Ligimizi ayaklar altına alınan söylemlere bile bir şey yapılmıyor. Demek TFF de böyle düşünüyor."

        7

        "Gerek yayıncı kuruluş, gerek MHK, gerek TFF... Hepsinin konusu gelecek. Çok vahim konular var. Lig bitince hepsini açıklayacağız."

        8

        OKAN BURUK'TAN LALE ORTA'YA ÇAĞRI

        "Çok net bir kırmızı kart pozisyonu vardı. Geçen hafta Konyaspor maçı, bu hafta bu pozisyon... VAR mı çağırmıyor yoksa söylüyor da hakem mi gitmiyor, bunu çok merak ediyorum."

        9

        "Çağırmayan hakemler cezalandırılacak mı, bunu da merak ediyorum. Herkesin başına gelebilir bu. Bu iki kırmızı kart neden verilmedi çok merak ediyorum."