Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Zübeyde Hanım Anaokulunda 'Üç Kuşak Bir Hikâye' projesi kapsamında düzenlenen iftar programında üç kuşak aynı sofrada buluştu.
        Çocukların, ailelerin ve büyüklerin aynı sofrayı paylaştığı programda, kuşaklar arası birliktelik ön plana çıktı. Programa, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ile İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal da katıldı.
        Programda çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Vali Aydoğdu, kültürün gelecek nesillere aktarılmasının toplumun hafızasını korumak anlamına geldiğini belirtti. Büyüklerin yalnızca ailelerin değil, toplumun da rehberi olduğunu ifade eden Aydoğdu, "Yaşayan çınarlarımız olan büyüklerimiz, sadece ailelerimizin değil; toplumumuzun da asıl rehberleridir. Onların tecrübesi ve hikmet dolu davranışları, çocuklarımızın yolunu aydınlatan en kıymetli hazinedir" dedi.
        Üç kuşağı aynı sofrada buluşturan atmosferin, milli ve manevi değerlerin harmanlandığı en güzel tablolardan biri olduğunu kaydeden Aydoğdu, başta idareci ve öğretmenler olmak üzere projede emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler