Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Teknik Üniversitesi ile Atatürk Üniversitesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime çevrim içi devam edilecek.


        Kent genelinde etkisini sürdüren kar yağışı eğitimde de aksamalara neden oluyor.

        Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle cuma günü tüm birimlerdeki teorik derslerin çevrim içi olacağını bildirdi.

        Erzurum Teknik Üniversitesinin (ETÜ) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da kar ve buzlanma riski nedeniyle cuma günü derslerin çevrim içi işleneceği açıklandı.

        Ayrıca ETÜ'nün açıklamasında, hamile ve engelli kamu personelinin izinli sayılacağı, staj ile uygulamalı derslerin telafisinin de daha sonra yapılacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler