Esra Kazancıbaşı Öztekin: Bahçende bahar çiçekleri açmış sevgilim
Esra Kazancıbaşı Öztekin, geçtiğimiz sene yaşamını yitiren Rasim Öztekin'i andı. Eşinin mezarını ziyaret eden Kazancıbaşı, "Sevgilim, bahçende bahar çiçekleri açmış. Sevgin, enerjin hep benimle. Yanıbaşımdasın. Yüreğimdesin, beynimdesin... Bazen zihnime en olmadık anda gelen bir histe, bir düşündesin. Seni çok seviyorum..." dedi
ABONE OLTiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin (62), geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart 2021'de hayatını kaybetmişti. Eşinin yokluğuna alışamayan Esra Kazancıbaşı Öztekin, duygusal bir mesaj kaleme aldı.
Öztekin'in mezarının fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Kazancıbaşı, "Sevgilim, bahçende bahar çiçekleri açmış. Keşke zemin uygun olsaydı da, başucuna çok sevdiğin bir zeytin ağacı ya da baharda kokusunu içine çekmeye bayıldığın bir iğde ağacı dikebilseydim. Şimdi solan kırmızı sardunyaların yerine kırmızı begonyalar açacak. Bahçenin temsili bir mekan olduğunu da biliyorum. Aslında gökyüzünün sonsuzluğunda mis kokulu rengarenk çiçeklerle dolu, ışıklar içinde bir bahçedesin. Sevgin, enerjin ise hep benimle. Yanıbaşımdasın. Yüreğimdesin, beynimdesin... Bazen zihnime en olmadık anda gelen bir histe, bir düşündesin. Seni çok seviyorum Rasim'im..." ifadelerini yayınladı.