Estetik mağduru Feryal Mansuroğlu'nun yüzü tanınmaz hale geldi!
Hatay'da özel bir hastanede estetik yaptıran 33 yaşındaki Feryal Mansuroğlu, tanınmaz hale geldi. 3 ay önce badem göz estetiği olmak için gittiği hastanede, kendisine badem göz estetiği yerine gözaltı ışık dolgusunun daha uygun olacağı söylendi. Yüzüne de iple askılama yaptırdığını kaydeden Mansuroğlu, doktorun yanlış uygulamalarından ziyade üslubu ve tavrı nedeniyle dava açmayı düşündüğünü açıkladı
Yüzünü eski haline getirebilmek için İstanbul’da tedavi gördüğünü ve zorlu bir süreçten geçtiğini söyleyen Mansuroğlu, “Doktorun bu tavrı beni çok üzdü hem maddi hem manevi olarak.
Bu 3 aylık süreçte yaptığı çökmüş yanakla gezmek zorunda kaldım. Çok kötü günler yaşadım, stresten tiroit zehirlenmesi yaşadım, 6 kilo verdim. Kendisi ile paylaştım, bunların üzerine bana hakaret etti.
Özür dilemesi gerekirken, hakaret etmesi beni daha fazla üzdü. Daha sonra düzeltmek için İstanbul’a farklı bir merkeze gittim. Çok kötü şeyler yaşadım. O dolguyu parçalamak çok zordu. Zorlu bir süreç geçirdim, acılar çektim” dedi.
Doktorun yanlış uygulamalarından ziyade üslubu ve tavrı nedeniyle dava açmayı düşündüğünü aktaran Mansuroğlu ayrıca, Sağlık Bakanlığı yetkililerine seslenerek, “Benim gibi birçok mağdur insan var, daha fazla canlar yanmasın istiyorum. İnşallah başka insanların canı yanmaz” ifadelerine yer verdi.