Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ewan McGregor'un kızı Clara McGregor'dan şok itiraf: Tecavüze uğradım
        1

        Trainspotting filminin ünlü oyuncusu Ewan McGregor'ın kızı Clara, açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü.

        2

        23 yaşındaki İngiliz model Clara McGregor, tecavüze uğradığını açıkladı. Clara, kendisine saldıran kişinin kimliğini açıklamadı ancak olayın kendisinde bıraktığı izleri paylaştı.

        3

        Ewan McGregor'ın en büyük kızı olan Clara, Instagram'dan uzun bir açıklama yayınladı.

        4

        "Ruh sağlığımla ilgili konuşmak istiyorum..." diyen Clara, "Psikolojik sorunlarımla ilgili konuşmaktan hep utandım..." diyerek sözlerine devam etti.

        5

        Problemlerinden arkadaşlarına bile bahsetmek istemediğini söyleyen Clara, 4 yaşından beri anksiyete ile mücadele ettiğini ve çocuk yaşta terapiye gitmeye başladını belirtti.

        6

        Anksiyete nedeniyle arzu ettiği hayatı yaşayamadığını söyleyen Clara, kendini bir kafese kapatılmış gibi hissettiğini ve hala o kafesten çıkmaya çalıştığını söyledi.

        7

        Clara ayrıca, geçmişte tecavüze uğradığını ve bu istismara izin verdiği için de kendisini suçladığını aktardı.

        8

        "Vücudumdaki çürükler, morarmış gözlerim, bu adamın bana saldırması ve tecavüz etmesiyle ilgili hep kendimi suçladım" diyen Clara, artık gücünü geri kazanmaya başladığını söyledi.

        9

        "Karanlık zamanlarımda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Benim için bunları açıklamak gerçekten çok zor, onun için fazla üzerime gelmeyin" diyen Clara, sözlerine şöyle devam etti:

        10

        "Geçtiğimiz yıl içinde bağımlılık, anksiyete ve depresyonla mücadele ettim. Ama şimdi temizim. 110 gündür ilaç kullanmıyorum." Clara McGregor, "İyi olup olamayacağımı bilmiyordum ama gördüm ki olabiliyormuşum. Kendinize yardım edin ki başkaları da size yardım edebilsin" diye yazdı.

        11

        Clara son olarak, "Yardım istemekten ve anlatmaktan asla korkmayın" diyerek paylaşımını noktaladı. Ünlü modele hayranlarından destek mesajları yağdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ