Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Fatih Ürek: En yakınlarım 20 milyon liramı aldı! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, bilinmeyenlerini anlattı.

        YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk olan Ürek, "Bu zamana kadar çok para kazandım. 'Parayı ne yaptın?' derseniz; 'Aldı, gittiler' derim. En yakınlarım yaptı bunu bana. Benim en yakınımdı bu kişiler, şu anın parasıyla 20 milyonum gitti. Haftanın her günü çalışıyordum. Alan kişi de hayrını görmedi. Keşke biraz görseydi" şeklinde konuştu.

        2

        "ÇOK ÖZEL ŞEYLER YAŞADIM"

        "Kadınlar beni çok seviyor" diyen Fatih Ürek, "Hep dua ederler bana, hepsine çok teşekkür ediyorum. Ben onlara en samimi halimle yaklaşıyorum, onlar da beni seviyor. Çok özel şeyler yaşadım" ifadelerini kullandı.

        3

        "BEN BU OLAYI HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM"

        Başından geçen şok bir olayı da anlatan 54 yaşındaki şarkıcı, şunları söyledi:

        Almanya’da konser verecektim. İçerisi dolu, çoğu da kadın. Tam sahneye çıkacağım, bir kadın geldi. Fotoğraf çektirmek istiyormuş. Kadına 'Gel' dedim. Bir adım attı, titredi. Olduğu yere düştü ve öldü. Ben bu olayı hayatım boyunca unutamam. Böyle bir sevgi, böyle bir iletişimim vardı benim.

        4

        "DEDİKODUCU" DEMİŞTİ

        Fatih Ürek, geçtiğimiz aylarda ablasının cenazesine katılmayıp, kendisini aramadığını söylediği yakın arkadaşı Demet Akalın'a küsmüştü.

        Ürek, bununla da kalmayıp, Akalın'a 'dedikoducu' demişti.

        5

        "EVLADIMA BEDDUA EDEN SİZSİNİZ"

        Ardından Demet Akalın, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

        Siz ne dost, ne düşman olmayı bilenlerdensiniz! Götürdüğüm tatilde arkamdan dedikodumu yapan, evladıma beddua eden sizsiniz!

        Lütfen artık erken kalkan benim adımı anmasın! Artı kim dedi 'Geliyorum' diye, anla diye cenazeye bile gelmedim. Kim sana böyle bir söz verdi? Görüşmüyorum 3 aydır, kafam rahat!

        6

        "ASLA BARIŞMAM"

        Ürek,muhabirlerin "Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Bir atak gelirse, barışma olur mu?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Yok, asla! Allah ona sağlık versin. O kafasında yanlış bir anlaşma yaptı. Umarım bunun için ileride üzülmez. İnsanın hani kalbi kırılır ya! Benim de öyle...

        Ben herkesin çok iyi arkadaşıyım. Hiç kimse bana kötü diyemez. Herkese iyilik yapmak isteyen bir insanım ben. Ben kötülük düşünmem. 35 yıldır bu eğlence piyasasının içerisindeyim.

        Kimsenin arkasından çirkeflik yapmadım ve düşünmedim. Ben yapamam, beceremem yani. Benim için artık hiç önemli değil bu konu. Düşüneceğimiz daha önemli konular var.