Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fazla hesap ödemeyi reddeden turistleri gasp eden çeteyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da eğlence mekanlarına giden turistlere, fazla hesap çıkaran ve ödemeyi yapmayı reddeden müşterileri darp ederek yağmalayan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilere ait görüntüler ortaya çıktı.

        DHA'nın haberine göre görüntülerde şüphelilerin turistleri darp ettiği anlar da yer aldı.

        Beyoğlu ve Beşiktaş’ta alkollü eğlence mekanlarına giden turistlere, fazla hesap çıkaran ve ödemeyi yapmayı reddeden müşterileri darp ederek yağmaladıkları iddia edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

        REKLAM

        İstanbul merkezli 13 ilde yapılan operasyon sonucu 93 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin yakalanmasının ardından söz konusu eğlence mekanlarında hesapları fazla bulup ödemeyen müşterilerin darp edildiği anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

        Görüntülerde Murat Y., Kerem O. ve Nizamettin D.'nin sahibi olduğu gece kulübü, Gürkan G. ve Özkan G.’nin sahibi olduğu kulüp, Recep B. ve Kenan T.’nin sahibi olduğu kulüp, Mehmet K. ve Bülent K.’nın sahibi olduğu kulüp, Murat Ö. ve Yaşar Y.’nin sahibi olduğu iş yerlerinde, yüksek fiyatları ödemeyi reddeden müşterilerin darp edilerek yağmalandığı anlar yer aldı.

        Şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ