Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Arda Güler'in alternatifini buldu: Daichi Kamada! - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Sarı-lacivertliler iki kupa hedefi sürdürürken, yeni sezon çalışmalarınada hız kesmeden devam ediyor.

        2

        Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, başarılı performansıyla adında çokça söz ettiriyor.

        3

        Fenerbahçe, Arda Güler'in Avrupa devlerinin radarına girmesiyle, yeni sezonda genç yıldızın takımdan ayrılma ihtimaline karşı alternatif isimler bakmaya başladı.

        4

        Arda Güler'den oluşacak boşluğu kaliteli bir isimle doldurmak isteyen Kanarya, aradığı ismi Almanya'da buldu.

        5

        "farantube.com" sitesinin yaptığı habere göre sarı-lacivertliler, sezon sonunda Alman ekibi Eintracht Frankfurt'la mukavelesi bitecek olan Daichi Kamada için devreye girdi.

        6

        "farantube. com" sitesi, "Daichi Kamada, harika teknik becerilere sahip ve ihtiyaca göre birçok farklı bölgede oynayabilen bir futbolcu. Bu sebeple Milan da onu listesine ekledi ve durumunu takip ediyor." satırlarına imza attı.

        7

        Aynı haberde, "Napoli'nin adı da Kamada'yla anılıyordu ancak bugün itibarıyla transferden çekilmiş gibi duruyorlar. Ancak Kamada'yla ilgilenen tek kulüp Milan değil. Türk ekibi Fenerbahçe'nin de Japon futbolcu için devrede olduğu biliniyor. Oyuncu boşa çıkacağı için yüksek bir yıllık maaş bekliyor. Aynı şekilde menajerlerinin talepleri de bir hayli yüksek olacak." denildi.

        8

        Yıldız futbolcuya Milan, Borussia Dortmund, Benfica, Newcastle ve Atletico Madrid gibi takımlarından ilgi duyduğu biliniyor.

        9

        Transfermarkt'a göre piyasa değeri 30 milyon euro olan futbolcunun 30 Haziran'da serbest oyuncu konumuna geçecek olması, taliplerinin iştahını kabartıyor.