Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika: Jorge Jesus'a rüya kadro, transferde gaza basıldı! - Son Dakika FB Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin önceki gece Türkiye'ye getirdiği Jorge Jesus startı verdi.

        2

        1 yıllık anlaşma sağlanan ünlü teknik direktör dün başkan Ali Koç ile birlikte yemek yedi. Ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'na giderek, stadı ve kulüp müzesini gezdi.

        3

        Kulüp tarihiyle ilgili yetkililerden bilgi alan 67 yaşındaki çalıştırıcı, müzede 2010-11 şampiyonluk kupası önünde fotoğraf çektirdi.

        4

        Taraftarlara yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğu mesajını verdi.

        5

        Öte yandan Fenerbahçe, Jorge Jesus'la Ali Koç'un bir araya geldiği görüntüyü paylaştı. Portekizli teknik adam Koç'la el sıkışırken "Hazır mısınız?" dedi. Ali Koç ise "Hazırım" yanıtı verirken ikilinin neşeli hali dikkat çekti.

        6

        TRANSFER ZİRVESİ

        Jesus'un başkan Ali Koç ile devam eden transfer çalışmaları hakkında da fikir alışverişi yaptığı belirtildi. Öte yandan İspanyol basını, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den 1 yıllık sözleşme karşılığı 7 milyon euro (ekibi dahil) maaş alacağını yazdı.

        7

        ÖNEMLİ İSİMLER KAZANDIRDI

        Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, dünya futboluna önemli isimler kazandırırken ayrıca kulübüne de maddi kazanç sağladı.

        8

        Tecrübeli teknik adam, Witsel, David Luiz, Di Maria, Ramirez, Bernardo Silva, Garay, Javi Garcia, Rodrigo, Salvio, Gaitan, Oblak, Matic gibi isimleri Avrupa futboluna kazandırırken, Benfica ise bu önemli yıldızlardan büyük gelir elde etti.

        9

        RÜYA GİBİ BİR KARDO

        Fenerbahçe yönetimi, Portekizli teknik adama rüya gibi bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

        10

        Sarı-Lacivertliler, Real Madrid'den ayrılan Marcelo transferinde önemli aşama kaydetti. Jorge Jesus'un, Brezilyalı sol bekle bir görüşme yapacağı öğrenildi.

        11

        William Carvalho için ise Real Betis ile pazarlıklar başladı. Eski takımı Sporting'in de 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla ilgilendiği belirtildi.

        12

        Portekiz basınına göre Carvalho, karar vermeden önce kendisini parlatan hocası Jesus ile konuşmak istiyor.

        22

        Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen, şu an Sporting'de olan Islam Slimani (33)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ