Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin golcüsü Real Madrid'den! - Fenerbahçe FB son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Son olarak Bruma ve Lincoln Henrique ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'nin forvet bölgesine de transfer yapmak istediği daha önce çıkan haberlerde sıklıkla dile getiriliyordu.

        2

        AS'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Real Madrid forması giyen Mariano Diaz ile yakından ilgileniyor.

        3

        Getafe'nin yanı sıra futbolcunun durumunu soran kulüplerin olduğu da belirtilenler arasında yer alırken, bu ilgilerin daha fazla ilerlemediğinin altı çizildi.

        7

        ORTA SAHADA KRİTİK HAFTA

        Fenerbahçe'de diğer bir gündem ise orta saha transferi... Luiz Gustavo'yu kadroda düşünmeyen Jorge Jesus'un raporuna göre çalışmalar da sürüyor.

        8

        Bir süredir Real Betis'le William Carvalho için masada olan sarı-lacivertliler, Portekizli oyuncuya alternatif planlar da yürütüyor.

        9

        Jesus'un önceliği olan Carvalho'nun bonservis bedelini düşürmek için girişimler yapan sarı-lacivertli yetkililer, Portekizli teknik adamın istediği diğer isim olan Willian Arao'da ise büyük mesafe kat etti.

        10

        Flamengo'nun 29 yaşındaki oyuncu için istediği bonservis bedelinde indirime gittiği ve iki kulüp arasındaki müzakerelerin artık ufak pürüzlere kaldığı belirtildi.

        11

        Portekizli teknik direktörün William Carvalho ya da Arao transferinin bir an önce bitmesini istediği ve yeni orta sahanın önümüzdeki hafta kampa katılmasını talep ettiği öne sürüldü.

        12

        ROTA YENİDEN PORTEKİZ

        Sarı-lacivertliler, Portekizli Bruma ve Portekiz'de top koşturan Lincoln'den sonra rotayı bir kez daha Portekiz'e çevirdi.

        13

        O Jogo'da yer alan habere göre; sarı-lacivertli takım, Porto ile sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek olan orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'yı kadrosuna katmak istiyor.

        14

        "JESUS İLE İLİŞKİLERİ İYİ"

        Haberde Portekizli futbolcunun teknik direktör Jorge Jesus ile arasındaki ilişkinin çok iyi olduğu belirtildi.

        15

        Sergio Oliveira, aynı zamanda Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Jorge Branco ile çok yakın bir isim. İkili Yunanistan'da PAOK'la şampiyon olurken beraber çalışmıştı.

        16

        Güçlü dostlukları bulunan Branco ile Oliveira'nın yan yana çekilmiş birçok fotoğrafı bulunuyor.

        17

        "TEKLİF 4 MİLYON EURO"

        A Bola'nın haberine göre Fenerbahçe, Sergio Oliveira için Porto'ya 4 milyon euro bonservis teklif etti. İki kulübün görüşmelerinin devam edeceği ifade edildi.

        18

        Geride kalan sezonun ikinci yarısını Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'da geçiren ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gelen şampiyonluğun mimarlarından olan Sergio Oliveira, Serie A'da 14 maça çıkıp 2 gol ve 1 asistle oynadı.

        19

        Roma formasıyla Konferans Ligi'nde 5 maça çıkan Oliveria 1 golle kupa zaferine katkı yaptı. Ligin ilk yarısında da Porto forması giyen 30 yaşındaki futbolcu sezonu 45 maçla tamamladı. 8 gol atıp 2 de asist yaptı.

        20

        Oliveira'nın kiralık sözleşmesinde yer alan 13.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayan Roma'da teknik direktör Jose Mourinho, Oliveira'nın transfer edilmesini istiyor ancak Roma bonservis bedeli ödemeye sıcak bakmıyor.

        21

        EMRE MOR İÇİN RESMİ TEKLİF

        Fenerbahçe'de yeni hedef Emre Mor...

        22

        Sarı-lacivertliler, Volkan Demirel yönetiminde geçtiğimiz yıl formunu yeniden yükselten Emre için kulübü Karagümrük'e resmi teklif yaptı.

        23

        24 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla 26 maçta 5 gol 3 asistlik bir performans sergilemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ