Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Tayfun Korkut önde, Ersun Yanal masada - Fenerbahçe Haberleri

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçe'de teknik direktör konusu belirsizliğini korurken milli aradan önce yakalanan havanın kaybolması Koeman'ın da kredisi tüketti. Halihazırda milli arada da Koeman'a net bir süreç tanımayan Fenerbahçe cephesi milli maç arasından sonra alınan 1 yenilgi, 2 beraberlik sonrası yeni bir teknik direktör ile yola devam etme konusunda kesin kararını verdi.

        Bu doğrultuda Sarı-Lacivertliler kısa bir süreç içerisinde teknik direktör konusunu netleştirmeye hazırlanırken, favori konumda yer alan isim ise Tayfun Korkut. Şu anda boşta olan teknik adam ile temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Bundesliga tecrübesi olan teknik adamı kısa bir süre içerisinde takımın başına getirebilir.

        Öte yandan Fenerbahçe taraftarlarının ciddi bir kesminin ısrarla istediği isim olan Ersun Yanal da Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alıyor. Taraftarın yoğun isteği Ersun Yanal'ı doğal aday yaparken Fenerbahçe'nin devre arası kampına mutlaka yeni teknik adamla başlaması bekleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ