Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel kararı verildi! Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ve Aatif'ınaffedilmesinin ardından merakla beklenen bir diğer ismin de durumu belli oldu. Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre kadro dışı bırakılan isimlerden olan kaleci Volkan Demirel için de bugün af kararı çıktı. Tecrübeli kaleci, böylece Sarı-Lacivertli takımın Antalya'da yapacağı devre arası hazırlık kampının kadrosuna dahil edilecek.

        Tecrübeli futbolcunun kaptanlığının da devam ettiği bildirilirkenteknik direktör Ersun Yanal'ın da Volkan'dan takım içindeki ağırlığını sürdürmesini istedi.

        VOLKAN DEMİREL YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

        Volkan Demirel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yarın basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu:

        REKLAM

        "Değerli basın mensupları,

        3 Ocak Perşembe günü (yarın) saat 11.00’de, Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir basın açıklaması gerçekleştireceğim.

        Bilgilerinize sunarım.

        Volkan Demirel"

        OZAN TUFAN'IN DURUMU BELİRSİZ

        Kadro dışıbırakılan isimlerden biri olan Ozan Tufan'ın ise durumu hala belirsiz. Henüz af çıkmayan 23 yaşındaki oyuncunun durumu transfer dönemindeki gelişmelere göre şekillenecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ