Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de yeni teknik direktör kim olacak! Flaş iddialar - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

        2

        Şili basını, sarı-lacivertlilerin takımın başına deneyimli teknik adam Manuel Pellegrini'yi getirmek istediğini yazdı.

        3

        Şili’nin La Cuarta Gazetesi, Fenerbahçe’nin son olarak İngiliz ekibi West Ham United'ı çalıştıran 66 yaşındaki teknik direktör Manuel Pellegrini ile bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti.

        4

        Fenerbahçe ile Pellegrini arasındaki telefon görüşmesinin 3 hafta önce yapıldığını ifade edilirken, sarı-lacivertlilerin Şilili teknik adamı detayları görüşmek için İstanbul’a davet ettiğini, şu anda sınırların kapalı olduğu için yüz yüze bir görüşme olmadığı belirtildi.

        5

        Ayrıca sınırların açılmasıyla beraber Pellegrini’nin Türkiye’ye giderek bizzat Ali Koç ile görüşme yapacağı da kaydedildi.

        6

        Son olarak İngiltere'den West Ham'ı çalıştıran tecrübeli hoca, Manchester City ile Premier Lig şampiyonluğuna ulaşmıştı.

        7

        BJELICA İDDİASI

        Hırvatistan basınından ie Fenerbahçe ile ilgili Nenad Bjelica iddiası geldi.

        8

        Gol.hr’nin köşe yazarı Ivica Medo, “Fenerbahçe yeni bir hoca arıyor. Bilinen bir çok aday var. Bjelica, sözleşmesini feshetti ve Türkiye’ye yakın. O geleceği olan bir teknik adam” ifadelerini kullandı.

        9

        Hırvat liginde 18 puanla lider olan Dinamo Zagreb, koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada aniden 48 yaşındaki çalıştırıcı ile yollarını ayırmıştı.

        10

        Bjelica'nın maaş indirimini kabul etmediği için görevinden alındığı Hırvat basını tarafından dile getirilmişti.

        11

        İTALYA'DA FENERBAHÇE İÇİN ADAY GIAMPAOLO

        İtalya basını ise önceki gün sarı-lacivertli ekibin son olarak Milan'ı çalıştıran Marco Giampaolo için temaslarını sıklaştırdığını yazdı.

        12

        Ekim 2019’da görevine son verilen 52 yaşındaki çalıştırıcının da İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

        13

        Çıkan haberlerde Giampaolo'nun Türkiye'deki 7. İtalyan hoca olacağı vurgulanırken şu ifadeler de yer aldı:

        14

        "Milan'dan sonra şimdi başka büyük bir kapının kapıları, usta teknik direktör için tekrar açılabilir. Fenerbahçe, takımını ona emanet etmek istiyor."

        15

        "Türk kulübü, şu anda çok hassas bir durumda. Ancak yönetim, eğlenceli bir oyun fikri ve gençleri de oynatmasıyla takdir edilen bir teknik direktörü takımın başında görmek istiyor."

        16

        "İstanbul ekibi, Milan'ın eski hocası hakkında ciddi düşünüyor. Luiz Gustavo, Mauricio Isla, Jailson, Emre Belözloğlu ve Miha Zajc gibi oyuncuları var ancak bu, bir takım için yeterli değil."

        17

        GİDERSE MILAN TASARRUF EDECEK!

        Öte yandan Giampaolo'nun son çalıştırdığı takım olan Milan'ın da tecrübeli hocanın Fenerbahçe'ye gitmesini dört gözle beklediği kaydedildi.

        18

        Giampaolo'nun Fenerbahçe ile imzalaması halinde Milan'ın 4 milyon Euro'luk maaş ödeme yükünden kurtulacağı ifade edildi.

        19

        Milan kariyeri 7 maç süren 52 yaşındaki teknik adam, 3 galibiyet, 4 mağlubiyetle İtalyan devine veda etti.

        20

        BELÇİKA'DAN FLAŞ HABER

        Belçika basınından Fenerbahçe'nin hoca arayışları için bir iddia gelmişti. Voetbal24, Belçika Millî Takımı'nın eski hocası Marc Wilmots'un Fenerbahçe için Antwerp'in teklifini reddettiğini yazdı.

        21

        Wilmots'un Antwerp'e normalde sıcak bakabileceğini ancak 51 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe ile yürüttüğü görüşmeler nedeniyle teklifi geri çevirdiğini belirtti.

        22

        Haberde, Wilmots'un farklı bir takımın başına geçeceği ve bu takımın da Fenerbahçe olduğu vurgulanırken, iki taraf arasındaki görüşmelerin sona yaklaştığı kaydedildi.

        23

        2012-16 yılları arasında Belçika A Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Wilmots, sonrasında kısa süreli olarak Fildişi Sahilleri ve İran Milli Takımı'nı çalıştırdı.

        24

        "BLANC'LA GÖRÜŞTÜLER"

        Geçtiğimiz günlerde Fransız basını, Fenerbahçe'nin 54 yaşındaki teknik direktör Laurent Blanc ile görüştüğünü yazmıştı.

        31

        Mircea Lucescu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ