Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! Ersun Yanal'ın istediği ilk isim... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        İRFAN CAN AŞKI!

        Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal’ın listeye yazdığı ilk isim İrfan Can Kahveci oldu. Yanal, Başakşehir’in 23 yaşındaki yıldızı için ‘olmazsa olmaz’ vurgusu yapınca yönetim de kesenin ağzını açtı.

        2

        İrfan Can, sarı-lacivertli formayı giymeye sıcak bakarken, sarı-lacivertliler de Başakşehir’e 5 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

        3

        Sarı-lacivertlilerin işi bitirmek için Başakşehir’e ‘para artı oyuncu’ teklifi yapabileceği belirtiliyor. Öte yandan yabancı transferler için de görüşmeler tam gaz devam ediyor.

        4

        BRAHİMİ'YE TEKLİF

        West Ham ve Real Betis’in de peşinden koştuğu Porto’nun sol kanadı Yacine Brahimi’de Fenerbahçe bir adım önde.

        5

        Haziran sonunda serbest kalacak 29 yaşındaki Cezayirliye senelik 3 milyon avrodan 3 yıllık teklifte bulunan Fenerbahçe, başarı endeksli bonusların da etkisiyle mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

        6

        MURIQI'DE SON DURUM

        Fenerbahçe'nin transferdeki 1 numaralı hedefi olan Çaykur Rizeli Vedat Muriqi, çok sayıda Avrupa kulübünün de listesinde yer alırken, Kosovalı forvetin ilk tercihinin sarı lacivertliler olacağı belirtildi.

        7

        İtalya, İspanya ve Fransa’dan teklifler alan Muriqi’nin takas artı para formülüyle transfer edilmesi bekleniyor.

        8

        BİR YOLCU DAHA

        Öte yandan Fenerbahçe'nin sezon başında Swansea’den kiraladığı Ayew, sarı lacivertli kulübe veda etti.

        9

        Ganalı futbolcu, açıklamasında, “Fenerbahçe büyük bir kulüp ve buradaki anılarım sonsuza dek benimle kalacak” dedi. Ayew, 38 maça çıkarken, 5 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Daha önce Mathieu Valbuena ve Roman Neustadter de, Fenerbahçe'ye veda eden diğer isimler olmuşlardı.

        10

        ZANKA BİTİYOR!

        Neustadter'in ayrılığıyla savunmada doğan boşluk dolmak üzere. Fenerbahçe, Premier Lig'den küme düşen Huddersfield'ın Danimarkalı stoperi Zanka'yla anlaşmaya vardı.

        11

        Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu için 3 milyon euro bonservis bedeli talep edildi. Fenerbahçe bu bedeli düşürebildiği kadar düşürecek ve transferi resmen açıklayacak.

        12

        29 yaşındaki oyuncu, Kopenhag, PSV ve Huddersfield formalarını terletti. 382 maçta oynarken 24 gol attı ve 10 asist yaptı.

        13

        KRUSE ADIM ADIM...

        Son üç yılını Werder Bremen’de geçiren ve kulübünden ayrılma kararı alan Max Kruse’den Fenerbahçe’ye iyi haber geldi!

        14

        Almanya’da yayın yapan Bild, yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertliler’in teklifi ni değerlendirmeye aldığını duyurdu!

        15

        Haberde bir süredir görüşmelerin sürdüğü dile getirilirken Kanarya’nın, bonservisi elinde olan Alman yıldıza 2+1 yıllık teklifte bulunduğu belirtildi.

        16

        KRUNİC'TE ÖZEL MADDE

        Fenerbahçe'nin bu sezon birçok maçını izlettiği Rade Krunic, yüksek piyasa değeriyle el yakıyordu.

        17

        Ancak Empoti ligden düşünce, orta sahadan görev yapan Boşnak yıldızın sözleşmesindeki '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi devreye girdi!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ