Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, fırsatı değerlendiremedi - Fenerbahçe Haberleri

        Haftaya lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde 2. sırada giren sarı-lacivertliler, rakibinin yenildiği haftada yakaladığı şansı değerlendiremedi ve büyük avantaj kaybetti.

        Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan Fenerbahçe, ilk yarıda fazla pozisyon üretemedi. Devrenin uzatma dakikalarında 45+1. dakikada Kayode'nin golüne engel olamayan Fenerbahçe, soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

        Müsabakanın ikinci yarısında 48. dakikada Hakan Arslan'ın attığı gole engel olamayan Fenerbahçe, 2-0 mağlup duruma düştü.

        Fenerbahçe, 90+3. dakikada Papiss Cisse'nin golüyle farkı 1'e indirse de sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

        3. SIRAYA GERİLEDİ

        Fenerbahçe, yaşadığı bu mağlubiyetle ligde 3. sıraya geriledi.

        REKLAM

        Haftaya Galatasaray'ın 1 puan önünde 2. sırada giren sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın galip gelmesiyle son hafta öncesinde 3. basamakta kaldı.

        TARİHİNDE İLK DEFA 7 YIL ŞAMPİYONLUKTAN UZAK KALACAK

        Fenerbahçe, tarihinde ilk defa 7 yıl üst üste şampiyonluk sevinci yaşayamayacak. Sarı-lacivertliler daha önce 1989-1990 ila 1994-1995'te üst üste 6 kez sezonu zirvede bitirememişti. Geçtiğimiz sezon bu kötü rekorunu tekrarlayan Fenerbahçe, bu sezon ise en uzun şampiyonluk özlemine çok yakın durumda.

        Ligde son şampiyonluğunu 2013-2014 sezonunda teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde elde eden sarı-lacivertliler, haftaya iki rakibinin de yenilmemesi durumunda şampiyonluk özlemini 7 sezona çıkaracak.

        KADIKÖY'DE GÜLEMEDİ

        Fenerbahçe, bu sezon Kadıköy'de tarihinin en kötü sezonunu yaşadı. Demir Grup Sivasspor mücadelesi öncesinde bu sezon sahasında 6 kez mağlubiyet yaşayarak tarihinde olumsuz anlamda bir ilki gerçekleştiren sarı-lacivertliler, Demir Grup Sivasspor mağlubiyetiyle bu sayıyı 7'ye çıkardı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ