Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Galatasaray maçının 11'leri! Fenerbahçe'de Volkan mı Harun mu oynayacak? Galatasaray'da stoperde kim oynayacak? Derbinin 11'leri burada! - Galatasaray Haberleri
        1

        Fenerbahçe, 110 yıl önce başlayan rekabette bu akşam Galatasaray'ı ağırlayacak, İstanbul'un iki yakası karşı karşıya gelecek! Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, 19 yıllık yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. Galatasaray ise Başakşehir'in puan kaybettiği haftada alacağı 3 puanla hem şampiyonluk yarışında daha iddialı hale gelmek hem de 19 yıllık hasrete son vermek isteyecek.

        2

        Fenerbahçe'de Ankaragücü maçında kırmızı kart görerek 3 maç ceza alan Mehmet Ekici dışında eksik bulunmuyor. Öte yandan Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Roberto Soldado, Eljif Elmas, Nabil Dirar, Harun Tekin ve Roman Neustaedter ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        3

        Galatasaray ise Kadıköy'e iki as stoperinden eksik çıkacak. Galatasaray'da kart cezalısı olan stoperler Marcao ve Christian Luyindama, derbide forma giyemeyecek.