Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri! - Kasımpaşa Haberleri
        1

        Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 11. haftasında bu akşam karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

        2

        Sarı-lacivertliler, ligde üst üste aldığı Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor galibiyetlerinin ardından geçen hafta İstikbal Mobilya Kayserispor'a mağlup olmuştu. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 17 puan ve averajla 4. sırada giriyor.

        3

        Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Sakatlıkları devam eden ve son antrenmanlarda özel program uygulanan Adil Rami ile Max Kruse, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Son antrenmana katılmayan Emre Belözoğlu'nun da bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

        4

        KASIMPAŞA DA EKSİK

        Ligde son 3 maçta mağlubiyet yaşamayan lacivert-beyazlı ekip, 2 beraberlik ve 1 galibiyetle 5 puan topladı. Teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, haftaya 12 puanla 11. sırada giriyor.

        5

        Kasımpaşa, Fenerbahçe karşısına 4 oyuncusundan yoksun çıkacak. Lacivert-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Mame Thiam ve David Pavelka, sarı-lacivertli takıma karşı forma giyemeyecek. Öte yandan cezalı durumdaki Veysel Sarı ve Ricardo Quaresma da mücadelede oynayamayacak.

        6

        FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

        Altay

        25

        Hajradinovic

        26

        Mustafa Pektemek

        27

        Koita

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ