Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ferhat Göçer, Yılmaz Morgül'ün yalanını video ile ortaya çıkardı

        Moonlife Dergisi'nin ödül töreninde ödülünü Atatürk ve Şehitlere adayan Yılmaz Morgül, yaptığı konuşmayı herkes ayakta alkışlarken Ferhat Göçer’in ayağa kalkmayarak saygısızlık yaptığını iddia etmişti. Ferhat Göçer o iddiaya videolu yanıt verdi.

        Şarkıcı Ferhat Göçer, Yılmaz Morgül’ün Moonlife Dergisi ödül töreninde konuşması sırasında Ferhat Göçer’in ayağa kalkmadığını iddia etmesi üzerine resmi Instagram hesabından bir video paylaşarak açıklama yaptı.

        Videoda ayağa kalktığı görülen Ferhat Göçer hem Yılmaz Morgül'ün yalanını ortaya çıkardı hem de Yılmaz Morgül'e okkalı bir yanıt verdi.

        REKLAM

        İşte Ferhat Göçer'in Yılmaz Morgül'e cevabı ve o video...

        “Dostlarım Kemal Aslan ve Alper Alp'in ricası üzerine katıldığım Moonlife gecesinde sahneye çıktığında ki cılız alkışları arttırmak için Atatürk ve Şehitlerimizi çirkin emellerine alet ederek anlamsız bir anda ve şekilde diline dolayan Yılmaz Morgül… Bana iftira atmış. Yasal haklarım saklı kalmak üzere... İçimdeki Atatürk sevgisini ve şehitlere olan saygımı sorgulayabilecek yetki ve zekaya sahip değilsin ki sana rağmen kalktım ve alkışladım ve saygımı gösterdim… Yalancı ahlaksız ve şarlatansın Yılmaz Morgül.”

        YILMAZ MORGÜL'DEN FERHAT GÖÇER'E ÖZÜR

        Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Yılmaz Morgül, Ferhat Göçer'i telefonla arayarak özür diledi.

        FERHAT GÖÇER: BÖYLE ÖZÜR MÜ OLUR!

        Morgül'ün özür dilemesi Göçer'in kızgınlığını dindirmedi, ağır bir cevap verdi: Yılmaz Morgül, üzerimizden şovunu yaptın,yalan söyledin,iftira attın... "Özür diledim" diyorsun. Dinledim özrünü,öyle kıvırıyorsun ki; özür mü diliyorsun, iftiraya devam mı ediyorsun belli değil. Yaptığın terbiyesizliğin özrünü kabul etmem için özrün nasıl olması gerektiğini oku lütfen!

        .png
        .png
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ