Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da planları bozan haber - Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Transferin son günlerinde Radamel Falcao'yu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'a kötü bir haber geldi...

        2

        Konyaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Younes Belhanda'da fıtık şüphesi olduğu belirtildi.

        3

        FFP için oyuncu satmak zorunda olan ve Diagne'ye talip bulamayan Aslan, Belhanda'ya iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı planlıyordu.

        10

        JARDIM FALCAO'YU İKNA EDEMEDİ

        Monaco, Galatasaray'a transfer olmak istediğini açık bir şekilde ifade eden Radamel Falcao'yu takımda tutmak için elinden geleni yapıyor. Son olarak teknik direktör Leonardo Jardim, Kolombiyalı golcüyü ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

        11

        Sky İtalia'dan Alfredo Pedulla'nın haberine göre Jardim, Falcao ile bir toplantı yaptı ve golcü futbolcu ile uzun bir süre boyunca konuştu.

        12

        Falcao'ya 'Takımda kal' baskısı yapan Jardim, sözleşme uzatacaklarını söylese de Galatasaray'a söz veren futbolcuyu ikna edemedi. Falcao'nun Galatasaray'a gitme konusunda ısrarcı olduğu ve bunu Jardim'e de açık bir şekilde anlattığı belirtildi.

        13

        Radamel Falcao'nun bu görüşmelerin ardından bu hafta içinde Türkiye'ye gelip Galatasaray ile sözleşme imzalayacağı da kaydedildi.

        14

        Öte yandan Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron, bir Galatasaray taraftarının, "Come to Galatasaray" yorumuna gülücükle onaylıyorum işaretiyle karşılık verdi.

        15

        NAGATOMO GİDERSE HEDEF DALBERT

        Sarı Kırmızılılar, İtalyan kulüplerinin ilgilendiği Japon sol beki Yuto Nagatomo’yu satmaya sıcak bakıyor.

        16

        Goal'ün göre; teknik direktör Fatih Terim, Nagatomo’nun ayrılması halinde Inter’de forma giyen Dalbert’in kiralanmasını istedi.

        17

        25 yaşındaki Brezilyalı sol bek 2017 yazında Nice’ten 21 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilmiş ancak geride kalan iki sezonda beklentileri karşılayamamıştı.

        18

        Öte yandan Dalbert'i isteyen tek kulüp Galatasaray değil. Futbolcunun eski kulübü Nice de Dalbert'i yeniden kadrosunda görmek istiyor. Inter'in ise Fiorentina'dan Biraghi'nin transferinde bu futbolcuyu takasta kullanmak istediği konuşuluyor.

        19

        FALCAO'NUN ALTERNATİFİ DIABY

        Galatasaray yönetimi uzun süredir Falcao için Monaco ile görüşmelerini sürdürürken, eğer Kolombiyalı golcünün transferinde Monaco kulübü ikna edilemezse B planı hazır.

        20

        FutbolArena'nın haberine göre; Falcao için Fransız ekibi ikna edilemezse Galatasaray, Sporting Lizbon'da forma giyen Abdoulay Diaby'i kiralayacak.

        21

        Santrafor dışında her iki kanatta da forma giyebilen Malili oyuncunun transfer şartları adına Portekiz ekibiyle de görüşmeler başladı.

        22

        Falcao olmazsa Galatasaray, Sporting Lizbon ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Diaby'i 1 yıllığına bedelsiz olarak kiralayacak.

        23

        MEVLÜT'E: BONSERVİSİNİ AL GEL

        Forvet bölgesine 2 oyuncu almayı planlayan Galatasaray'ın hedefinde Mevlüt Erdinç var...

        24

        Portekiz ekibinden yıllık 600 bin euro alan Diaby, geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon forması ile çıktığı 44 maçta 7 gol 8 asistlik performans sergiledi.

        25

        Fatih Terim'in kadroda görmek istediği 32 yaşındaki oyuncuya 'Bonservisini al, gel' teklifi yapıldı.

        26

        Başakşehir'le 1 yıllık sözleşmesi bulunan forvet oyuncusu, turuncu-lacivertli takım tarafından kadroda düşünülmüyor.

        27

        Mevlüt Erdinç'in kısa süre içerisinde Başakşehir'le olan sözleşmesini feshedip Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ