Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da sıcak gelişme! Wanda Nara'dan Icardi transferi için flaş sözler - Galatasaray Haberleri
        1

        Sezon başında Paris Saint-Germain'den, Galatasaray'a kiralık gelen ve Sarı-Kırmızılı forma altında eski günlerinden kesitler sunarak, taraftarların sevgilisi olan Mauro Icardi'nin talipleri her geçen gün artıyor.

        2

        30 yaşındaki yıldızın en büyük talipleri ise; İtalya'dan... Çizme'nin en köklü kulüplerinden olan Milan ve Roma, Icardi için resmi teklifte bulundu.

        3

        Bunu da oyuncunun eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, İspanyol basınına yaptığı açıklamayla duyurdu.

        4

        Wanda, "İtalya'dan Roma ve Milan, Icardi'yi gelecek sezon kadrolarına katmak istiyor. Haberler doğru" dedi.

        5

        İspanyol basınında yer alan haberin devamında ise şu ifadelere yer verildi:

        6

        "Icardi, Serie A'da Inter formasıyla 124 gol attı. Gelecek sezon için yeni bir yer arıyor olabilir. Bu sene PSG'den G.Saray'a kiralanan forvet, Türkiye'de harika performans sergiliyor ve bu da Mauro'nun dikkat çekmesini sağlıyor."

        7

        "Menajeri Wanda Nara da PSG kadrosuna geri dönmesinin pek mümkün olmadığını söyledi."

        8

        "Icardi, Inter'de 6 sezon forma giydi. Sampdoria'da da 2 yıl oynadı. 30 yaşındaki oyuncu İtalya'ya dönmekten mutluluk duyacaktır."

        9

        Çizme basınından "calciomercato" ise Vlahovic'in olası ayrılığı sonrasında Juventus'un da Mauro Icardi'ye teklif yapabileceğini yazdı.

        10

        İtalya'dan gelen haberler G.Saray adına kötü olsa da Sarı-Kırmızılı yönetim, taraftarlarla arasında harika bir bağ kuran Icardi'nin bonservisini almak için çalışmalarına devam ediyor.

        11

        Arjantinli golcünün bonservisini alabilmek adına PSG ile temaslara başlayan Galatasaray transfer komitesi, bu transfer için şartlarını zorlayacak. Tabii Icardi de G.Saray'da kalmak isterse, bu süreç hızlanacak.

        12

        Ancak Arjantinli yıldız, kariyerini İtalya'da sürdürmeyi planlarsa; yollar mecburi olarak sezon sonunda ayrılacak.