Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da üç ayrılık kapıda! - Galatasaray GS Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldızlarla adeta şov yapan Galatasaray, buna rağmen sezona kötü başlarken, son haftada aldığı sonuçlarla ise taraftarının yüzünü güldürdü.

        2

        Üst üste aldığı Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleriyle zirve yarışına tutunan ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren sarı-kırmızılılarda tam işler yoluna girmişken, flaş bir gelişme yaşandı.

        3

        Sarı-kırmızılılarda son haftalarda forma şansı bulamayan Bafetimbi Gomis'in ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı.

        4

        Icardi'nin takıma katılmasının ardından ilk 11'deki yerini kaybeden Fransız futbolcunun yedek kalmayı istemediği ve bu nedenle ocak ayında ayrılığı kafasına koyduğu öğrenildi.

        5

        Teknik direktör Okan Buruk'un ise bu fikre olumsuz baktığı ve şampiyonluk yolunda Gomis'in tecrübesinden faydalanmak istediği kaydedildi.

        6

        Sezona müthiş bir başlangış yapan 37 yaşındaki yıldız, Seferovic'in formsuzluğu sonrası bulduğu şansı iyi değerlendirip 6 lig maçında 4 gol kaydetti.

        7

        Gomis, Icardi'nin son haftalardaki başarılı performansı sonrası son 4 lig maçının 3'ünde süre alamazken, oynadığı maçta da sadece 6 dakika sahada kaldı.

        8

        Öte yandan sarı-kırmızılı yönetim, yabancı kontenjanında yer açmak için forma şansı bulamayan 2 isimle yollarını ayırmayı planlıyor.

        9

        SEFEROVIC'E YOL GÖRÜNDÜ

        Galatasaray'ın, ara transfer döneminde ilk olarak Haris Seferovic ile yollarını ayırması bekleniyor.

        10

        Sezon başında Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan İsviçreli futbolcu, Galatasaray'ın forvet hattında üçüncü tercih konumunda bulunuyor.

        11

        Ligin ilk dört haftasında 11'de yer alan Seferovic, sonrasında as takımda yer bulamadı.

        12

        Sarı kırmızılı formayla toplam 10 maçta forma giyen 30 yaşındaki forvet, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı iki karşılaşmada da fileleri havalandırırken, ligde ise gol sevinci yaşayamadı.

        13

        VAN AANHOLT DA YOLCU

        Galatasaray'da gözden düşen bir diğer isimse Patrick van Aanholt... Ligde forma giydiği 7 maçta 2 asist yapan Hollandalı'yla da yollar ayrılabilir.

        14

        Van Aanholt'un da daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği ve bu nedenle ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi.

        15

        Teknik direktör Okan Buruk'un, ara transfer dönemine kadar sol bekte Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş'a görev vermesi bekleniyor.

        #video#786925#

        Haberi Hazırlayan: Uğur Sarıkaya

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ