Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri! Bir isim daha bitmek üzere! (Galatasaray transfer haberleri 21 Haziran) - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezona iddialı ve geniş bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor.

        2

        Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'den düşen Bursaspor'dan Yusuf Erdoğan'ı kadrosuna katmak için geri sayıma geçerken tek sorun bonservis.

        3

        Maddi zorluklar içinde bulunan Timsah ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmek üzere olan 27 yaşındaki futbolcunun bonservisini aldıktan sonra Galatasaray'a imza atacağı belirtildi.

        4

        Takımdaki yerli rotasyonunu artırmak isteyen Fatih Terim'in Sinan Gümüş yerine kullanmak istediği Yusuf'un ardından bir hamle de Adem Büyük konusunda geldi.

        5

        Evkur Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki futbolcuyu sürpriz şekilde gündemine alan sarı-kırmızılıların bu transferde de mutlu sona çok yakın olduğu ifade edildi.

        6

        Tecrübeli oyuncu ile yapılan ilk görüşmelerde olumlu yanıt alındığı ve transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu kaydedildi.

        7

        Yusuf ve Adem'e uygun bir maaşla imza attıracak olan Aslan, böylece 3 kulvarda mücadele edeceği gelecek sezon rotasyonda kulübesini güçlü tutmak istiyor.

        8

        CHICHARITO'DA İNDİRİM GEREK

        Galatasaray'ın forvet için gündemine aldığı Chicharito lakaplı Javier Hernandez için ise ilk ciddi girişim yapıldı.

        9

        İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da forma giyen Meksikalı yıldızın 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor.

        10

        Hernandez'i elden çıkarmak isteyen West Ham'ın menajerler aracılığı ile kurulan temaslarda bu transfer için 10 milyon Euro civarında bir rakam belirlediği kaydedildi.

        11

        Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle kendilerine sıcak bakan 31 yaşındaki golcünün 1 senelik kontratı kalmasından ötürü sarı-kırmızılılar, bu rakamın daha da aşağı çekilmesini talep edecek.

        12

        16 milyon Euro civarında teklifler gelen Mbaye Diagne'yi Afrika Kupası'nın ardından satmayı planlayan sarı-kırmızılıların buradan gelecek kaynakla Chicharito transferini noktalaması bekleniyor.

        13

        MURİÇ BEKLENİYOR

        Galatasaray'ın forvet için ikinci adayı olan Vedat Muriç konusunda ise bekleyiş sürüyor.

        14

        Kosovalı yıldız için Çaykur Rizespor'a 3.5 milyon Euro civarında teklif sunan Galatasaraylı kurmaylar, Karadeniz ekibinin inadının kırılmasını bekliyor.

        15

        Sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok isteyen Muriç'in yönetimden kolaylık istediği belirtilirken bu transferin önümüzdeki günlerde olumlu sonuçlanması bekleniyor.

        16

        WELBECK MASADA

        Galatasaray, Arsenal'le sözleşmesi sona eren Danny Welbeck'ten ise vazgeçmiş değil.

        17

        Yıldız ismin menajeri ile kurulan ilk temaslarda 5 milyon Euro civarında yıllık ücret talep edilmesi sonrası bu transferde frene basılmıştı.

        18

        Bu durumun ardından Chicharito'yu ilk sıraya alan sarı-kırmızılılar, Meksikalı oyuncuda yüksek bonservis konusunun çözülmemesi halinde yeniden Welbeck için temaslara başlayacak.

        19

        SATIŞTAN SONRA BANEGA

        Galatasaray'ın Sevilla'dan transfer etmek istediği Ever Banega konusunda oyuncu satışı bekleniyor.

        20

        Sarı-kırmızılıların Diagne'yi satmasının ardından oluşacak kaynağın ardından Arjantinli yıldızın transferi bitirilecek.

        21

        30 yaşındaki orta saha ile 3 yıllık kontrat üzerinde anlaşan Galatasaraylı kurmaylar, İspanyol ekibine ise 4 milyon Euro civarında bonservis ödeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ