Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Sacha Boey için istediği rakamı duyurdular! Arsenal ve Brighton transfer etmek istiyor - GS Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'in talipleri artıyor! Arsenal geçen günlerde sarı-kırmızılıların başkan vekili Erden Timur'a ilk teklifini iletirken Premier Lig'den bir talip daha çıktı.

        2

        Arsenal'den sonra Brighton da Sacha Boey için harekete geçmiş durumda!

        3

        İngiltere'de bulunan Erden Timur ve kurmaylarıyla masaya oturan Brighton yetkililerinin Arsenal'den daha yüksek bir rakamı Galatasaray'a teklif ettiği belirtildi.

        4

        BONSERVİSİ 25 MİLYON EURO

        Diğer yandan ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray'ın Sacha Boey için beklediği bonservis bedeli de netleşti.

        5

        Sarı-kırmızılı takımdaki yöneticilerin Londra'ya görüşme için gittiği belirtilen haberde, 22 yaşındaki Boey için Galatasaray'ın bonservis olarak 25 milyon Euro istediğini yazıldı.

        6

        ARSENAL, ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA İZLEMİŞTİ

        Habertürk, Londra temsilcisinin 22 yaşındaki futbolcuyu izlemesi için gözlemci görevlendirdiğini o tarihde duyururken Sacha Boey da performansıyla tam not aldı!

        7

        Fransız futbolcuyu sadece Arsenal'in değil birçok kulübün yerinde izlediği öğrenilirken özellikle Fransız kulüplerinin 22 yaşındaki sağ beke ilgi gösterdiği belirtildi.

        8

        DEVRE ARASI DA İSTENMİŞTİ

        Sarı-kırmızılılar adına ilk yarının yıldızlarından olan Sacha Boey'a devre arasında da transfer teklifleri geldi. Fransız oyuncuyu özellikle Portekiz ve İtalya'dan kulüpler yakın takipteydi.

        9

        Udinese 7 milyon Euro gibi bir teklif yaparken Galatasaray bu teklifi reddetti.

        10

        Portekiz'den Sporting ise önce 10, daha sonra 12 milyon Euro'luk bir teklif yaparken sarı-kırmızılılar bu durumu değerlendirmeye aldı.

        11

        Teknik direktör Okan Buruk devre arasında ilk 11'ini bozmak istemediğini yönetim kanadına iletince sarı-kırmızılı idareciler de bu teklifi kibarca geri çevirdi.

        12

        Galatasaraylı yöneticiler, şampiyonluk yolunda böyle değerli bir oyuncuyu kaybetmenin bedelinin ağır olabileceğini düşünmenin yanı sıra şampiyonluk durumunda Boey'un değerini de artıracağını düşündü.