Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika... Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Fatih Terim, Blanc, Bielsa'da son durum! Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray yönetiminin Tudor’un gönderilmesinin ardından erken seçim kararı aldı! Sarı-Kırmızılılar, erken seçime giderek, güçlü bir yönetimle, Fatih Terim'i takımın başına getirmeyi planlıyor.

        2

        Sarı-Kırmızılı kurmayların ilk yarının son maçına geçici olarak belirlenecek bir isimle çıkmayı planladığı ve ligin tatile girmesiyle bu konuyu çözerek, devre arası kampına yeni teknik direktörle girmeyi hedefliği belirtildi. Takımın başında maçlara Futbol Akademisi Direktörü Emrah Bayraktar'ın çıkması bekleniyor.

        3

        YA TERİM YA YABANCI

        Galatasaray'da yeni hoca adayları da belli olmaya başladı...

        4

        Yönetimin bu konuda ikiye bölündüğü öğrenilirken bir kanadın hiç düşünülmeden Fatih Terim’e teklif sunulup takımın tecrübeli hocaya emanet edilmesinden yana oldukları belirtildi. Dursun Özbek'in bu yüzden erken seçim kararı aldığı ve güçlü bir yönetimle, Fatih Terim'i takımın başına getirmeyi planladığı öne sürüldü.

        5

        Terim’in dışında ismi Galatasaray'la anılan diğer hocalar şunlar:

        6

        PSG’nin eski hocası Laurent Blanc