Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray’da transfer hareketliliği! Gidecek ve gelecek isimler... - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray yönetimi, kadroya takviye için yoğun uğraş veriyor. Transfer yapabilmesi için oyuncu satması gereken sarı kırmızılılarda, gidecek isimler konusunda son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek.

        2

        TRT Spor'un haberine göre; Belhanda’ya eski takımı Nice talip olurken, yönetim Faslı futbolcu için Fransız ekibine henüz cevap vermedi.

        3

        Fatih Terim ile yapılacak görüşmenin ardından 30 yaşındaki oyuncunun takımdaki geleceği netlik kazanacak.

        4

        Galatasaray, Roma’nın ilgilendiği Marcao ile ilgili henüz beklediği teklifi alamadı.

        5

        İtalyan ekibinden, Brezilyalı stoper için gelen son teklifin 13 milyon euro olduğu öğrenildi. Marcao'yu daha yüksek rakama satmayı planlayan yönetim, ücretine zam yaparak 24 yaşındaki oyuncuyu takımda tutmayı düşünüyor.

        6

        Finansal Fair Play kuralları gereği sadece 1 milyon euro bonservis ödeyebilen sarı kırmızılılarda oyuncu satışı halinde takviyeler gündeme gelecek.

        7

        Sol kanat ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Galatasaray’da adaylar ise belli. Sarı kırmızılılar, orta saha için Jean Michael Seri ve Aston Villa’da oynayan Nakamba’yı listesinde tutuyor.

        8

        Sol kanat için ise Levski Sofyalı 21 yaşındaki Bulgar Stanislav Ivanov’un transferi gündemde.

        9

        Teknik heyetin performans olarak yeterli görmediği Jimmy Durmaz, Sekidika ve Ozornwafor ise başka kulüplere kiralanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ