Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Game of Thrones karakterlerinin burçları!

        Yaklaşık iki yıl aradan sonra sevenleriyle buluşan Game of Thrones'da finale sayılı günler kaldı.George R. R. Martin'in epik serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanan fenomen dizide tahtakimin çıkacağı merakla bekleniyor.Peki dizideki karakterlerin hangi burç olduğunuhiç düşündünüz mü?Dizi başladığında birer çocuk olan ancak şimdilerde diziye yön veren Stark Ailesi, çocuklarından başka kimseyidüşünmeyen Cersei ya da romantik ve acımasız Jamie'nin burçları nedir dersiniz? Habertürk'ten Bilge Akan'ın haberi...

        İlk sezonları izlemediyseniz yazı ve videoda ufak spoiler’larayakalanabilirsiniz.

        ARYA STARK/KOÇ BURCU

        Ablasının aksine hiçbir zaman kendisini leydi olarak görmeyen Arya Stark, kendisine hep zor hedefler koydu. Gözü pek, savaşçı ve enerjik Arya bu özellikleriyle Koç'tan başka bir burç olamaz.

        JON SNOW/BAŞAK BURCU

        Yıllarca Stark Ailesi'nden dışlanan, duvara giden, ölümden dönen, pek çok ölüm ve savaş gören Jon Snow, binlerce kişinin nefretini kazansa da doğrularından şaşmadı.Tıpkı Başak burçları gibi… Mütevazı, mantıklı, çözüm odaklı, sorumlu Başak burçları dünyayı bile kurtarma gücüne sahip. Sadece Jon Snow gibi biraz daha kendilerine güvenmeleri gerekiyor.

        DAENERYS TARGARYEN/AKREP BURCU

        Targaryen Hanesi'nden İsminin Birincisi Daenerys Fırtınadoğan, Büyük Çöl Deniz'in Khaleesi'si, Ejderhaların Anası, Zincir Kıran, Andallar'ın ve İlk İnsanların Kraliçesi, Yedi Krallık'ın Hükümdarı, Diyarın Koruyucusu Khaleesi de çok zorluk yaşadı.Bir yandan ejderhalarına çocuğu gibi bakan, diğer yandan da ordu toplayaraktahta oturmaya giden Dany, yaşadığı zorluklarkarşısındakendisini biraz kaybetti. Cesaret ve gücün üzerine biraz sabırsızlık, biraz başına buyrukluk eklediğimizde o muhakkak ki Akrep burcu…

        SANSA STARK/BOĞA

        İleride birinin eşi olmayı isteyen, dikiş nakışla uğraşan ve leydi gibi yetiştirilen Sansa Stark, yaşadıklarının ardından güçlendi. Dizinin başlarında ölecek karakterlerden biri olacağı düşünülen Sansa, her zorluğun üstesinden geldi. Diplomasi yeteneği ve iç güdüleri sayesinde izleyenleri şaşırttı. Bu nedenle Sansa'ya tanımadıklarına buz kesilen, mantığıyla hareket eden bir Boğa burcu diyebiliriz.

        CERSEI LANNİSTER/ASLAN

        Dizinin en nefret edilen karakterlerinden Cersei, evlatlarını yitirdi. Küçümsendi, eşi Robert tarafından hiç sevilmedi.O da güçlü olmak için acımasızlığın dozunu kaçırdı biraz. İddialı, cesur ve kibirli tavırlarıyla Cersei, hanesinin sembolü olan Aslan burcu özelliklerini taşıyor.

        JAMIE LANNISTER/ASLAN

        REKLAM

        Yakışıklı, cesur, güçlü Jamie Lannister, ikiz kardeşi Cersei ile aynı burcu paylaşsa da onun kadar kalpsiz değil. Ailesi ve halkı için Çılgın Kral'ı öldüren, kendi güvenliği için küçük bir çocuğu öldürmeye kalkışan Jamie'nin Güneş burcu Aslan olsa da yükselen burcu acımasızlığı nedeniyle Oğlak olabilir.

        TYRION LANNISTER/KOVA

        Kıvrak zekası, mantığı ve diliyle Tyrion Lannister, bedenen güçlü olmasa bile aklıyla herkesi etkilemeyi başardı. Çok okuyan, sinirle hareket etmeyen temkinli Tyrionbu özellikleri sayesinde Kova burcu özelliklerini taşıyor.

        LORD VARYS/KOVA

        Zekası ve soğukkanlılığıyla dizinin güçlü karakterlerinden biri olan Lord Varys'in her yerde kulağı var.Hatta kendisinden "Fısıltıların Efendisi" diye söz eden, ne yapacağı, hatta kimin tarafında olduğu pek bilinmeyen bir karakter… Orta yolu bulmaya çalışan politik Lord Varys bu özellikleriyle Kova burcunun vücut bulmuş hali...

        TARTHLI BRIENNE/OĞLAK

        Brienne söz verdiği zaman ucunda ölüm de olsa yerine getiren, güvenilir, dışarıdan soğuk görünen fakat duygusal bir karakter...Açık sözlü, dürüst, sadık, cesur ve çalışkan bir karakter olan Brienne tam bir Oğlak kadını…

        BRAN/BALIK

        Dizinin ilk sezonlarında kulelere tırmanan neşeli Bran, yaşadığı olaydan sonra bambaşka biri oldu. Hatta kendi deyişiyle Stark olmayı bıraktı. Dizinin kilit karakterlerinden Bran şimdi zamanda yolculuk edebiliyor, hayvanların zihinlerini kontrol edebiliyor. Bran Stark, önsezileri ve mistik özellikleriyle Balık burcu özelliklerini taşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ