Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gökçe Kırgız Taner: Genç yaşlarda bir hata yaptım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Gökçe Kırgız Taner, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Geçen şubat ayında Yılmaz Taner ile nikah masasına oturan şarkıcı, evliliğinin güzel gittiğini ifade etti.

        2

        Kolundaki yanık izi dikkat çeken Gökçe Kırgız Taner, "Yemek yaparken yaktım. Malum pandemi sonrası mutfağa daha fazla girmeye başladık" ifadelerini kullandı.

        3

        "HAYAT ÇALMAK BÖYLE BİR ŞEY DEĞİL"

        2007 yılında seslendirdiği "Kalbime Gömerim O Zaman" şarkısı ile tanınan Taner'in eseri ve markayı çaldığı iddia edilmişti. Asıl ismi Merve Doğan olan Gökçe Kırgız Taner'in Gökçe Kırgız adlı kişiyi taklit ettiği ve şarkıyı sahiplendiği öne sürülmüştü.

        Konu hakkında konuşan ünlü şarkıcı, "Bu şarkı ile tanındığım için, adımı bir karışıklık olmaması adına belgelerle birlikte resmi olarak 2011 yılında değiştirdim. Türkiye Cumhuriyeti bu kimlik kartını bana verdi. Bu isme yıllardır ben hizmet ediyorum. Şimdi bunun hukuk mücadelesini yapacağız. Mahkeme bu isme kim hizmet ediyor onu öğrenmek istiyor. Ekranlarda yıllardır ben varım. 2015 yılından beri resim olarak bu işi yapıyorum. 9 tane single yaptım, hanımefendi neredeydi? Neden 14 yıl önce itiraz etmedi? 'Hayatımı çaldı' diyor ya... Hayat çalmak böyle bir şey değil. Madem ben senin hayatını çaldım senin itiraz etme hakkın vardı, niye itiraz etmedin?" dedi.

        4

        "GENÇ YAŞLARDA BİR HATA YAPTIM"

        "Keşke ismimi değiştirmeseydim" diyen Taner, "Genç yaşlarda bir hata yaptım" ifadelerini kullandı.

        Eser ve marka davasının ilk duruşması geçen haftalarda görülmüştü. Duruşmaya avukatıyla katılan Gökçe Kırgız, 252 bin liralık tazminat talep etmiş, mahkeme tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ekim ayına ertelemişti.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ