Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gonca Vuslateri: 'Aramı iyi tutayım da ekmeğimden olmayayım' estetiği - Magazin haberleri
        1

        Pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bazı meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

        2

        BU SÖZLERİ KİME?

        Yüzüne filtre uyguladığı bir fotoğrafını yayınlayan 35 yaşındaki oyuncu, isim vermeden bir kadın meslektaşını hedef aldı.

        Vuslateri, gönderisine "Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım' estetiği yaptırdım. Bir-iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurt dışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik... Yok kızım Gonca rahatlık batar sana! Ben aramı kendimle bozmayayım da ne gelirse başımıza sevdadan olsun." notunu düştü.

        Vuslateri'nin bu paylaşımı kafaları karıştırdı. Oyuncuya, takipçileri 'Gonca Hanım mesajınız kime?' yorumunu yaptı.

        3

        "EVLİLİĞİN EN SEVMEDİĞİM YANI BOŞANMAK"

        Öte yandan Vuslateri, geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunmuştu. İlk evliliğini 2015-2018 yılları arasında ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile gerçekleştiren ünlü isim, "İkinci evlilik olur mu?" sorusuna, "Evlilik güzel bir şey. Neden olmasın..." yanıtını vermişti.

        Evliliğin en sevmediği tarafının "boşanmak" olduğunu söyleyen Gonca Vuslateri, "Güzel bir evliliğim vardı. Dünyevi farklılıklardan dolayı evliliğimiz bitti. Yeniden evlendiğini duydum. Önümüzdeki ay ben de evleneceğim." diyerek, espri yapmıştı.

        4

        "MUTLULUĞUN PEŞİNDE BİR KADINIM"

        Özel hayatına dair itiraflarda bulunan Vuslateri, "Mutluluğun peşinde bir kadınım. Çok eski sevgilimin nişanına gittim. Eski defterleri tutmak gibi bir huyum yok." şeklinde konuşmuştu.

        5

        MERAL OKAY HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

        Hayatını değiştiren ismin Meral Okay olduğunu dile getiren Gonca Vuslateri, "Arkadaşımın telefonundan telefonunu gizlice aldığım Meral Okay'ın karşısına çıktığımda bana 'Dik dur' dediği günü unutamıyorum. Oturdu, benimle saatlerce sohbet etti. 'Biraz sabret, çok iyi bir oyuncu olacaksın' dedi. Onu dinledim. Para kazanmak için çok çalıştım." demişti.

        Ünlü oyuncu, "Parasızlığın dibine vurduğun zamanlar oldu mu?" sorusuna, "Oldu. Üstelik ünlüydüm." cevabını vermişti.

        6

        CEM YILMAZ'LA BARIŞTILAR

        Yıllar önce SİYAD ödül gecesinde kendisini "ti"ye alan Cem Yılmaz'la aralarındaki buzları erittiğini söyleyen Gonca Vuslateri, "Niye küseyim? Ülkenin önünde eğilecek komedi ustalarından biri. O gün ben kendi içimde ona kızdım. 'Niye böyle oldu?' diye. Enerji bana küskünlük olarak geri döndü ama zaman geçti. İlerde bir araya gelip, bir şeyler de yapabiliriz." şeklinde konuşmuştu.

        7

        SÜRPRİZ AŞK BİTTİ

        Gonca Vuslateri, 2020 yılında da şarkıcı Hakan Altun ile aşk yaşamıştı. İkilinin birlikteliği herkesi şaşırtmış ancak Vuslateri ve Altun, kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı. Çiftin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeni ile bu kararı aldıkları öne sürülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ