Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gönül Yazar: Yüzümde botoks yok - Magazin haberleri
        1

        Sanat dünyasının 'Taş Bebek'i Gönül Yazar konuk olduğu 2. Sayfa programında samimi açıklamalarda bulundu. İşte Yazar'ın açıklamalarından satırbaşları:

        2

        Ben bir numaraya güzellikte Ajda Pekkan'ı koyuyorum. Doktor yardımıyla 16 kilo verdim. Safra kesesi ameliyatı geçirdim. Ama ameliyattan sonra hala maalesef bir bulantı çekiyorum anca haşlanmış patates ile besleniyorum.

        3

        Aleyna Tilki'yi çok seviyorum. Ben ondan da küçük çıktım sahneye. Çok beğeniyorum.

        4

        "YÜZÜMDE BOTOKS YOK"

        Ajda'ya estetik yakıştı ama ya bana yakışmazsa? Bizim Kuşum Aydın'ı ne yaptılar ah yavrum! Onun pişmanlığını ben görüyorum televizyona çıktığında falan. Benim yüzümde botoks bile yok.

        5

        Numaramı değiştirdiğim için hiç bir davete katılamıyorum. Beni sahneye çıkartmak isteyenler Muazzez Abacı'yı araya sokuyorlar. Muazzez Abacı benim sesimi seviyor. Ben de onun sesini çok seviyorum. Muazzez Abacı'yla aramızda hiç rekabet olmadı.

        6

        "ZEKİ MÜREN ÇALIŞTIĞIM MEKANDAN BENİ İKİ KEZ KOVDURDU"

        Zeki Bey çanta gibi taşırdı beni yıllarca her yere Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın. İki kere kovdurdu beni. Ama bana Zeki Müren kovdurdu denmedi de ben bilmez miyim? Ama yine de akşamları çanta gibi kulüplere falan sonra da eve bırakıyordu beni. Bensiz yapamıyordu.