Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülümse Kaderine son bölüm yayınlandı! FOX TV Gülümse Kaderine 4. bölüm tek parça kesintisiz ful izle! Gülümse Kaderine yeni fragman yayınlandı mı?
        1

        Avşar Film imzalı, ilk bölümü 27 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in üstlendiği, senaryosunu Burcu Över'in kaleme aldığı dram türündeki dizinin son bölümü ile izleyiciyle buluştu. Diziyi izlemek isteyenler son bölüm izleme linkini araştırmaya başladı. Gülümse Kaderine 4. son bölüm izleme linki haberimizden ulaşabilirsiniz...

        2

        GÜLÜMSE KADERİNE 4. BÖLÜM İZLE

        Diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler aşağıdaki Gülümse Kaderine 4. bölüm izleme linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirler.

        https://www.fox.com.tr/Gulumse-Kaderine/izle

        3

        GÜLÜMSE KADERİNE 4. BÖLÜM ÖZETİ

        Yaren, Ayşegül’den yediği tokatla perişan haldedir. Eda ile köşkten ayrılmaya karar verirler. Eda pırlantalardan gelecek paraya güvenmekte, Fırat’ın ona hazırladığı tuzağın farkında değildir. Ekin ve Kudret kızlara destek olunca Ayşegül yıkılır ama bir yardımla karşılaşır. Eda ve Yaren’in beklenmedik misafiri ise bütün planlarını alt üst eder.

        Neval Kudret’in bir kızı olduğunu öğrenince adım adım Yaren’in izini sürmeye ve ona yaklaşmaya başlar. Kudret ise Yaren’in annesi Firuze ile ilgili çok büyük bir gerçeği öğrenecektir.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ