Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda konuşuyor.

Yaşanan olay sebebiyle göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya şahsım ve milletim adına çok teşekkür ediyorum. Bu kutlu yürüyüşte sadece halka kulluk var.

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ordumuzun içerisine sızmak suretiyle paralel devlet yapılanmasının, 17-25 Aralık'tan sonra bunların ne olduğu dün akşamki eylemleriyle tam manasıyla ortaya çıkmıştır. Bu milletin, fakir fukaranın imkanlarıyla, paralarıyla alınan silahları bu millete yöneltecek kadar alçaktır bunlar.

Tankları kime yöneltiyorlar? Helikopterle neyi kurşunluyorlar? Bu milleti. Üstümüzde neler uçuyordu? F-16 uçakları uçuyordu.

Bunlar bir azınlık. Şu anda bu milletin kendi iradesiyle iş başına getirdiği hükümet, cumhurbaşkanı görevdedir. Biz kefenimizi giyerek bunların karşısına dikildikçe yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Asla bunlara prim vermeyeceğiz.

Yaptığın ihanet yeter, sıkıysa memleketine geri gel.

Türkiye'nin büyümesini hazmedemiyorlar. Bu milletin güçlenmesini hazmedemiyorlar.

Buradan durum normalleşene kadar ayrılmak yok.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ