Bir süredir TOBB Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören AK Parti Elazığ Milletvekili Hamza Yanılmaz hayatını kaybetti.
TBMM GENEL KURULU'NDA SAYGI DURUŞU
TBMM Genel Kurulunda, vefat eden AK Parti Elazığ Milletvekili Hamza Yanılmaz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Genel Kurul, TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil başkanlığında toplandı. Pakdil, Elazığ Milletvekili Hamza Yanılmaz'ın bugün vefat ettiğini duyurarak, Genel Kurulu bir dakikalık saygı duruşuna davet etti.
Pakdil, Yanılmaz'a Allah'tan rahmet, milletvekillerine, AK Parti camiasına, kederli ailesine ve millete başsağlığı diledi.
Nevzat Pakdil, ayrıca trafik kazasında yaralanan BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici'ye de acil şifalar temennisinde bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ve BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan da grupları adına Yanılmaz'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, milletvekillerine ve Elazığlılara başsağlığı dilediler.
Pakdil, Yanılmaz'ın cenazesinin, yarın Elazığ'da büyük ihtimalle öğle namazının ardından defnedileceğini söyledi.