Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem

        Arif AKDOĞAN/ANKARA

        Öğüt, önce Posof’ta otlaklarda otlayan ineklerin fotoğraflarını gösterdi. Hayvanların buralarda sağlıklı beslendiğini bildirdi. Sonra da yanında getirdiği bir tabak kavurma ile çiğ eti kürsüye koydu.

        Çiğ eti eline alıp salona gösteren Öğüt, Canan Karatay’a danıştığını, sabahları tereyağı, yumurta ve et yediğidini, 6 ay sonra doktora gittiğini ve kolesterol çıkmadığını anlattı. Ulaştırma, Denizciik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Öğüt’ün kavurma ikramını geri çevirdi. Öğüt kürsüden ayrılınca kavaslar, kürsüdeki çiğ et sularını temizledi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        İstanbul'da sel faciasında can kaybı 7'ye yükseldi

        İstanbul'da Haliç'te devam eden arama çalışmalarında bir kişinin cansız bedeni bulundu. Cesedin selde kaybolan Ahmet Derin'e ait olduğu tespit edildi(İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ