Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yasak aşk cinayeti: 2 ölü

        Fakir YILMAZ / ARDAHAN

        Olay, saat 18.00 sıralarında Ardahan merkez Kaptanpaşa Mahallesi Edip Çanakçı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında gönül ilişkisi olan işadamı Ersoy Tunç ile 6 yıldır Ardahan'da kuaförlük yapan Zeynep Tekinarslan arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Ersoy T., tartışmanın ardından yanında çalışan üniversite öğrencisi Nur Ayyıldız ile aracıyla uzaklaşan Zeynep Tekinarslan'ı takip etti.

        Tunç, durdurduğu araçtan Tekinarslan'n indirip konuşmak için ikna etmeye çalıştı. Başarılı olamayan Ersoy T., yanında bulunan silahını çekip aracın sol camından defalarca ateş açtı. Kurşunlar, aracın şoför koltuğunda bulunan Zeynep Tekinarslan ile yanındaki Nur Ayyıldız'a isabet etti. Zeynep Tekinarslan olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nur Ayyıldız yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Zeynep Tekinarslan'ın evli ve eşinden boşanmak için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Okul masrafları için Tekinarslan'ın yanında çalışan Ardahan Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Nur Ayyıldız'ın ailesinin Kocaeli Darıca'da yaşadığı öğrenildi. Ardahan'ın sayılı işadamlarından akaryakıt istasyonu sahibi, evli ve iki çocuk babası Ersoy T. ise, cinayetin ardından polise giderek teslim oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ