Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Kusura bakmayın babam 4 aydır çalışmıyor" notuyla 1 lira bağışladı
        1

        Terör mağduru Surlu aileler için düzenlenen yardım kampanyasına, "Kusura bakmayın babam 4 aydır çalışmıyor" notuyla 1 lira bağışlayan 11 yaşındaki Siverekli Ebru Keskiner, okulunda ayın öğrencisi seçildi.

        2

        Şehit Öğretmen Cuma İbiş Ortaokulu 1. sınıf öğrencisi Keskiner, "Diyarbakır İslami Sivil Toplum Kuruluşları" tarafından terör mağduru Surlu aileler için başlatılan yardım kampanyasına sembolik ve bir o kadar da anlamlı bağışta bulundu.

        3

        Kampanya kapsamında gönderdiği zarfın içerisine 1 lira ve "Kusura bakmayın babam 4 aydır çalışmıyor" notunu bırakan Keskiner, yardımı düzenleyenlere duygulu anlar yaşattı.

        4

        Okul idaresi tarafından ayın öğrencisi seçilen Keskiner, yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da insanların terör nedeniyle mağduriyet yaşadığını ve bu duruma çok üzüldüğünü belirtti.

        5

        Parası olmadığı için ancak 1 lira gönderebildiğini söyleyen Keskiner, "Terör olayları bitsin ve herkes evinde kalsın. Belki mağdur aileler bu paralarla kendilerine ev alırlar" dedi.

        6

        Okulun Müdür Yardımcısı Miraç Altunbaş da zarfta isim yazılmadığını ancak yaptıkları çalışmalarda öğrenciyi tespit ettiklerini söyledi.