Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kılıçdaroğlu Ankara'daki terör saldırısında yaralananları ziyaret etti

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısında yaralananları, tedavi gördükleri GATA'da ziyaret etti.

        Yaralıların durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Kılıçdaroğlu, ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        Kılıçdaroğlu, sadece Ankara patlamasında yaralananları değil, Doğu ve Güney Doğu'da yaralanan gazileri de ziyaret ettiğini ve morallerinin çok iyi olduğunu ifade etti.

        Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, böyle bir tablonun ortaya çıkmasını hiç kimsenin istemediğini kaydeden Kılıçdaroğlu, özellikle son bir aydır vicdan muhasebesi yapmak durumunda kalındığını belirtti.

        "FAİLLER KİMSE YAKALANSIN"

        Bir gazetecinin "Bazı bulgular PYD'yi işaret ediyor? MİT'in de 7 Ocak'ta uyarısı olduğu ortaya çıktı" sorusuna Kılıçdaroğlu şu karşılığı verdi:

        "Biliyorum, bazı örgütlerin üstlendiğini de ifade ettiler. Sonuçta bu olayın faillerinin bulunarak yargının önüne çıkarılması lazım ve hiçbir kuşkuya yer vermeyecek şekilde. Çünkü hükümet kanadının yaptığı açıklamaların özellikle bazı kurumları, bazı kuruluşları, bazı sivil toplum örgütlerini tatmin etmediği yönünde belli işaretler var."

        Kılıçdaroğlu, "Failler kimse yakalansın, bütün delilleriyle beraber yargıya teslim edilsin" çağrısını yaptı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ