Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Burnuna nohut kaçan çocuğun imdadına zırhlı ambulans yetişti
        1

        Terör operasyonlarının sürdüğü Şırnak'ın İdil ilçesinde, burnuna nohut tanesi kaçan 2,5 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerinin eşliğinde zırhlı ambulansla götürüldüğü hastanede tedavi edildi.

        2

        İdil'de TSK ve emniyet unsurlarınca düzenlenen "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" devam ediyor. İlçede, sağlık hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi için de yoğun gayret sarf ediliyor.

        3

        Telefonla gelen ihbarların ardından güvenlik güçlerinin eşlik ettiği zırhlı ambulanslar, hastaları belirtilen adresten alarak İdil Devlet Hastanesine ulaştırıyor. Hastanede tedavileri tamamlanan vatandaşlar, yine güvenlik güçlerinin kontrolünde evlerine götürülüyor.

        4

        İlçeye bağlı Tepeköy'den gelen "2,5 yaşındaki N.D'nin burnuna bir cisim kaçtığı" yönündeki ihbar üzerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri bir kez daha harekete geçti.

        5

        Polis ekiplerinin kontrolünde zırhlı ambulansa alınan N.D. ile babası, İdil Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede yapılan müdahaleyle kız çocuğunun burnundaki nohut tanesi çıkarıldı. N.D, tedavisinin ardından babası ile birlikte yine polis ekiplerinin eşlik ettiği zırhlı ambulansla güvenli şekilde evine ulaştırıldı. AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ