Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de sahte içki operasyonu

        Mersin'de polis, imalatı yapılarak piyasaya sürülen 3 bin 65 şişe sahte içki ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi, mahkemece adli kontrol kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mersin'de kaçak içki satışı yapan ve sahte içki imalatı yaparak piyasaya süren şahıslara karşı harekete geçti.

        Merkez Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir tekel büfesi ile büfenin işletmecisine ait Tozkoparan Mahallesi'nde bulunan bir depoda, kaçak ve sahte içki satışı yapıldığı bilgisini alan ekipler, söz konusu adreslere 19 Şubat günü operasyon düzenledi.

        Operasyonda, büfe ve depoda yapılan aramalarda, 3 bin 65 şişe bandrolsüz içki, 24 adet bir markaya ait içki etiketi, 210 adet başka bir markaya ait bilyeli içki kapağı ve 238 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirildi.

        Operasyonda, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen iş yeri ve iş yerine ait deponun sahibi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, şahıs sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ