Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ataşehir'de film sahnelerini aratmayan kovalamaca yaşandı

        Ataşehir'de polisin dur ihtarına uymayan plakasız araç uzun süre polis ekiplerinden kaçtı. Kaçan araç daha sonra tek taraflı kaza yaparak durdu. Araç sürücüsü ve 3 arkadaşı aracı bırakıp yaya olarak kaçtı. Polis kaçan şüphelilerden üçünü kıskıvrak yakalarken 1 kişi kayıplara karıştı.

        Olay saat 04.00 sıralarında Ataşehir Yeni Sahra mahallesinde gerçekleşti. Ataşehir Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri Barbaros mahallesinde devriye gezerken bir plakasız şüpheli bir araç tespit etti. Polis ekipleri aracın yol kenarına çekip durmasını istedi. Fakat içinde 4 kişi bulunan araç polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri durumu telsizden bildirerek yardımcı ekip istedi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şüpheli araç yeni sahra mahallesi Sütçüyolu Caddesi üzerinde bir duvara çarparak durabildi.

        Araç içinde bulunan 2 erkek, 2 kadın araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçan şüphelilerden biri ateş edince polis çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Kaçan kadınlardan biri bir evin bahçesinde yakalanırken, erkek şüpheli bir kömürlükte yakalandı. Üçüncü şüpheli kadın ise sokak da yakalanarak gözaltına alındı. Elinde silahla polise ateş ettiği belirtilen şüpheli ise kayıplara karıştı. Polis kaçan kişiyi yakalama çalışması başlattı. Mahalle sakinleri silah seslerine uyandıklarını dile getirdi. Polis yakalanan 3 kişinin üzerinden kimlik bilgilerinin çıkmadığını belirdi. Polis Olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ