Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sare Davutoğlu Diyarbakır'a gitti

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen Diyarbakır Buluşması'na katılmak üzere beraberindeki bakan ve partililer ile birlikte Diyarbakır'a gitti. Davutoğlu ile birlikte kente gelen heyetin boyunlarına beyaz tülbent takması dikkat çekti.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Diyarbakır'a geldi. Beraberindeki Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan, AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selva Çam, AK Partili 21 kadın milletvekili ve Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Davutoğlu, valiliğe geçti.

        Davutoğlu ile birlikte kente gelen heyette bulunan kadınların boyunlarına "kadının gücünü" temsil eden beyaz tülbent takması dikkat çekti.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu, Birlik, Demokrasi ve Huzur Planı'nın açıklanmasının ardından her Cuma bölgedeki bir ile ziyaret gerçekleştiriyor.

        Sare Davutoğlu'nun ziyareti, Başbakan'ın MYK ve MKYK toplantıları nedeniyle Ankara'da olacağı haftada gerçekleşiyor.

        SUR'DAN GÖÇ EDEN TERÖR MAĞDURU AİLEYİ ZİYARET ETTİ

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, terör örgütü PKK mensuplarının saldırıları sonucu Sur ilçesindeki evinden ayrılmak zorunda kalan aileyi ziyaret etti.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, terör örgütü PKK mensuplarının saldırıları sonucu Sur ilçesinde 22 yıl yaşadıkları evlerinden ayrılmak zorunda kalan aileyi ziyaret etti.

        AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen "Diyarbakır Buluşması" programı kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Sare Davutoğlu, valilik ziyaretinin ardından Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selva Çam ve milletvekilleri ile terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu Sur'daki evini bırakarak Yenişehir ilçesinde bir apartmanın bodrum katında kiraladıkları eve sığınan bir aileyi ziyaret etti.

        Çıkışta bir çocuğun sattığı simitleri satın alan Davutoğlu, kendisi ile görüşmek için sokakta bekleyen kadınlarla sohbet etti.

        Görüşmenin ardından çıktıkları balkon ve pencerelerinden kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamlayan Davutoğlu, daha sonra mahalleden ayrıldı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ