Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Konya Beyşehir'de polisin güvenlik önlemi devam ediyor

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Beyşehir'de 9 Temmuz Cumartesi gecesi saat 22.00 sıralarında Prof. Dr. Yılmaz Muslu Caddesi'nde silah fabrikasında çalışan Mehmet Bayraktar, iddiaya göre 4 kişilik Suriyeli grupla sokak köpeğini tekmeleyince tartıştı. ''Köpeğe niçin tekme attınız'' diyerek uyarıda bulunan Bayraktar ile Suriyeli 4 kişi arasında kavga çıktı.

        Kavgada Mehmet Bayraktar ile Suriyeli İbrahim El Ali ve soyadı belirlenemeyen yine Suriyeli 20 yaşındaki Kasım ile 26 yaşındaki Abdullah Muhammed ve 22 yaşındaki Ahmed Sadi yaralandı. Ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, kalbine saplanan bıçak darbesiyle yaralanan Mehmet Bayraktar ile Suriyeli İbrahim El Ali yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mehmet Bayraktar'ın ölüm haberini alan yakınları hastane önünde toplanıp, yaralı Suriyelilere saldırmak istedi. Polis gruba engel olurken, ilçedeki gerginlik sabah saatlerine kadar sürdü.

        CENAZEYE SAHİP ÇIKAN OLMAZSA KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

        Mehmet Bayraktar'ın cenazesi Eğirler Mahallesi'nde toprağa verilirken, Suriyeli İbrahim El Ali'nin cenazesi ise halen morgda bekletiliyor. Yetkililer, cenazeye sahip çıkan olmazsa, Suriyelinin kimsesizler mezarlığına defnedileceği belirtildi.

        KONYA'DAN 400 POLİS VE 2 TOMA GÖNDERİLDİ

        Olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 8'i Suriyeli 15 kişinin ise emniyette sorgusu devam

        ediyor. Polis, ilçede gerginlik oluşmaması için güvenlik önlemini artırdı. Konya'dan ilçeye yaklaşık 400 polis takviye olarak gönderildi. İlçe meydanında 2 TOMA hazır bekletilirken, ekiplerin güvenlik önlemleri farklı noktalarda devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ