Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mehmet Ali Şahin: Ekrem Dumanlı'dan alındığını tahmin ediyoruz

        Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, MİT TIR'ları görüntülerini eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a veri̇lmesi̇ne i̇li̇şki̇n, "Bu belgeler, 'medya imamı' Zaman Gazetesi'nin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı'dan alındığını tahmin ediyoruz. Kim aldı Ekrem Dumanlı'dan? 27 Mayıs'tan 10 gün önce 18 Mayıs 2015'te Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Zaman Gazetesi'ndeydi." dedi.

        "Bu belgeler (MİT TIR'ları görüntüleri), 'medya imamı' Zaman Gazetesi'nin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı'dan alındığını tahmin ediyoruz. Kim aldı Ekrem Dumanlı'dan.? 27 Mayıs'tan 10 gün önce 18 Mayıs 2015'te Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Zaman Gazetesi'ndeydi."

        "KURYE KİMDİR? ONUN ORTAYA ÇIKMASINI İSTİYORUZ"

        "Ben Türkiye Cumhuriyeti bir vatandaşı, milletvekili olarak Ekrem Dumanlı'dan o gizli belgeleri alarak Enis Berberoğlu'na götüren kurye kimdir? Biz şimdi adalet istiyoruz, adaleti biz istiyoruz. Emniyetimiz, istihbaratımız ve savcımız, Ekrem Dumanlı'dan belgeleri alarak Enis Berberoğlu'na getiren kurye kimdir. Onun ortaya çıkmasını istiyoruz."

        "Bazılarının yüreğine ateş düştü. Övez (böcek türü) konmuş gibi güvelek tutmaya başladılar. Övez konmuş gibi güvelek tutmaya başladı, o yüzden koşuyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, siz adalet çeşmesinden su içmeye giderken biz geliyorduk"

        "Türkiye yargı kararlarını bir kaç kişi yürüdü diye askıya alacak muz cumhuriyeti değildir. Yargı kararları sen yürüdün diye ey Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye bu kararları askıya alacak, değiştirecek ülke değildir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ