Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de üzerine benzin döken kişi kendini yaktı

        Kayseri'de işsiz45 yaşındaki Haydar Ç., iddiaya göre borçları nedeniyle girdiği bunalım sonucu Valilik Göç İdaresi binası önünde üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdi. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Ç., kaldırıldığı hastanedetedavi altına alındı.

        Kocasinan İlçesi Cumhuriyet MeydanıAhmetpaşa Caddesi'ndeki Valilik Göç İdaresi binası önüne gelen Haydar Ç., burada elindeki bidondaki benzini başından aşağıya dökerek, intihar edeceğini söyledi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Bir sürebekleyen Ç., polisin ve çevredekilerin müdahalesine fırsat vermeden elindeki çakmağı yaktı ve kendini ateşe verdi.

        REKLAM

        BORCU VARMIŞ

        Bir anda alev topuna dönenÇ.'nin üzerine, buradaki memurlar bina içinden getirdikleri suyudöktü. Polis ve sağlık ekipleride Haydar Ç.'yi 112 ambulansına bindirip, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Ç.'nin vücudunda ağırderecede yanıklar oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

        Haydar Ç.'nin 2 bin TL civarında borcu olduğu ve bu borcu ödeyemeyince bunalıma girerek canına kıymak istediği öne sürüldü. Polisinolayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ