Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TEOG 2. nakil sonuçları açıklandı! TEOG tercih sonuçları - TEOG ikinci tercih sonuçları!

        TEOG'da ilk tercih hakkını kullanan ve tercih sonuçlarına göre herhangi bir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyen öğrenciler, geçtiğimiz günlerde ikinci tercihlerini de gerçekleştirdi. İkinci tercihlerini yapan binlerce öğrenci, merakla MEB'den gelecek haberi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı, yerleştirmeye esas 2. nakil sonuçlarını erişime açtı. Peki TEOG ikinci tercih sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

        TEOG 2. NAKİL SONUÇLARI AÇIKLANDI

        Dün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Ortaöğretim kurumlarına yerleştirmeye esas 2.nakil sonuçları yarın saat 09.00'da http://meb.gov.tr adresinden açıklanacak." denilmişti.

        REKLAM
        TEOG 2. NAKİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Bugün de saat tam 09:00'da TEOG ikinci nakil (yerleştirme) sonuçları MEB'in resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. İkinci nakil sonuçlarıyla birlikte açıkta kalan öğrenciler hangi okula yerleştirildiğini görüntüleyebilecek. Sonuçları öğrenen öğrenciler, daha sonra kayıt için gerekli işlemleri tamamlayacak.

        Güvenlik Kodu hatası:Haberturk.com'un Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinden aldığı bilgiye göre, yaşanan Güvenlik Kodu probleminin anlık bir sistem hatasından veya yoğunluktan kaynaklandığı bildirildi. Bu hatayı alan öğrencilerin farklı bir bilgisayardan deneme yapmaları veya günün ilerleyen saatlerinde yeniden denemeleri tavsiye edildi.

        LİSE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

        Lise kaydı yaptırmak isteyen binlerce öğrenci, TEOG 2. nakil sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kayıtlarda hangi belgelerin isteneceğini merak ediyor.

        Lise kaydı için istenen belgeler, okuldan okula değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle yerleştirildikleri okula kayıt yaptırmaya gidecek olan adayların, önceden okulu arayarak bu konu hakkında birebir bilgi alması tavsiye edilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ