Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Güney Koreli futbolcu Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çekti! 1 hafta da 2 milyon takipçiye sahip oldu! - Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda öne çıkan isimlerden biri de Güney Koreli Cho Gue-sung oldu. Performansı dışında dış görünüşüyle viral olan ünlü futbolcuya her gün sosyal medya hesabından evlilik teklifleri yağıyor.

        2

        2022 Dünya Kupası'nda Güney Kore milli takımında forma giyen forvet oyuncusu Cho Gue-sung, en çok dikkat çeken isim oldu. Yetenekli isim sosyal medyaya düşen yedek kulübesinde oturduğu videosundan sonra hesabında takipçi akınına upradı.

        3

        2 KAFA GOLÜ ATMIŞTI

        Dünya Kupası grup maçında Gana'ya karşı iki kafa golü atan Cho Gue-sung’un gollerinin yanında fiziksel görünüşü de dikkat çekti.

        4

        1 HAFTADA 2 MİLYON

        Katar Dünya Kupası olmadan önce sosyal medya hesabında 20 bin takipçisi olan Cho Gue-sung'un şu an 2.2 milyon takipçisi var.

        5

        TELEFONUNU KAPATTI

        Güney Kore kampından gelen haberlere göre Cho Gue-sung, aldığı sayısız evlilik teklifi nedeniyle telefonunu kapatmak zorunda kaldı.

        6

        Takımın 9 numaralı formasını giyen başarılı isim, kendisine karşı bu kadar çok ilginin olmasına oldukça şaşırmış.